1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
Š a r d i c e / B l a n s k o - V sobotu 22. června jsme se zúčastnili jako vítězové okresního přeboru krajského finále v Šardicích.
Za účasti 8 mužstev z různých okresů Jižní Moravy jsme vstoupili do turnaje právě s výběrem kluků JM. Po výborném výkonu jsme zvítězili 4:0.

Dalším soupeřem byl ambiciozní tým Hodonína, kterým jsme rozhodně nechtěli dát nic zadarmo a na hřišti zdatně konkurovat.

Po vyrovnaném 1.poločase 1:1 jsme kluky nahecovali a utkání dovedli do vítězného konce 3:1.

Posledního soupeře ve skupině celek Iváně jsme porazili 4:1 a postoupili tím do finále proti také dosud suveréním Modřicím. Vstup do utkání nebyl nejlepší, ale některé šance soupeřů jsme přežili, naopak jsme 2x vyrazili do rychlých brejků, ale šance bohužel neproměnili. To se nám stalo osudným, soupeř potrestal naši jednu z mála chyb a vstřelil jediný gól zápasu, který tak rozhodl o našem 2. místě v celkovém pořadí.

I tak ale musím říct, že kluci rozhodně reprezentovali blanenský fotbal úspěšně a můžou odejít se vztyčenými hlavami. Třešničkou na dortu pak bylo vyhlášení nejlepšího střelce turnaje - Tomáš Farník, 8 branek - FK Blansko!

Kluci děkujeme za vynikající 2. místo!

Výsledky:

Výběr Jižní Moravy - FK Blansko 0:4
branky: T. Farník 3, O. Farník

FK Blansko - Hodonín 3:1
branky: T. Farník 2, O. Farník

Iváň - FK Blansko 1:4
branky: T. Farník 3, Dujka

Finále:
Modřice - Blansko 1:0

Sestava:
Jakub Nečas - David Ryzí, Ondřej Farník, Tomáš Farník, František Dujka, Martin Pokorný, Patrik Ševčík, David Šenkeřík
Trenér: Leoš Farník