1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Fotbalisté FK Blansko poprvé v novém ročníku divize, skupiny D vyšli bodově naprázdno. V domácím prostředí prohráli svěřenci kouče Hajského s Vyškovem 2:3, když hosté po prvním poločase vedli již 0:3. Za domácí korigovali stav oba útočníci - Ladislav Hansl a Jan Trtílek.

3. kolo , 24. srpna 2013, FK Blansko - MFK Vyškov

FK Blansko

2:3

MFK Vyškov

Poločas: 0:3
Branky: 52. Hansl, 64. Trtílek - 4. Novotný, 29. Machálek, 42. Koláček
ŽK: 62. Trtílek - 19. Čoupek, 37. Jeřábek, 85. Vrána
Diváků: 415
Rozhodčí: Slabý - Kondler, Strya
Delegát: Prokeš

Sestavy

Juran - Gromský, Bubeníček (C), Buchta (72. Michálek) - Daněk (30. Hansl), O. Skoupý - Pospíšil, Horáček, T. Zouhar, Müller - Trtílek
Náhradníci: Majer, Hansl, Vágner, Michálek, Pokorný, Šmerda
Trenér: Mgr. Jiří Hajský

Kollár - Koláček, Hodinář, Schindler (C), Čoupek - Machálek, Žoček, Jeřábek (48. Vrána), Kucharčuk (66. Baričák) - Novotný (82. Urbančok), Hradil (88. Dvorský)
Náhradníci: Dvorský, Urbančok, Baričák, Vrána, Kopáček
Trenér: Mgr. Miloslav Machálek

Zápas 3. kola Moravskoslezské divize, skupiny D mezi nováčkem a štikou jarní části loňské sezóny byl svým vývojem v obou poločasech jako den a noc. Ten první zcela ovládli svěřenci Miloslava Machálka, kteří se již ve 4. min. ujali vedení, když nedůslednost blanenské obrany ve vlastní šestnáctce trestal Filip Novotný - 0:1.

Na rozdíl dvou branek pak po půlhodině hry zvyšoval krásnou střelou z voleje Milan Machálek - 0:2. Domácí mohli záhy reagovat. Střídající Hansl vybídl Trtílka, tomu však nevyšlo zpracování ani následná střela.

Herně lepší hosté nakonec odcházeli do kabin s tříbrankovým vedením. Po trestném kopu Hodináře dorážel za Juranova záda důsledný Lukáš Koláček - 0:3.

Do druhého poločasu naskočili domácí jako vyměnění. Zvýšili pohyb a důraz v osobních soubojích, což pro ně již v 52. min. znamenalo snížení z kopačky Ladislava Hansla, který se prosadil po centru Pospíšila - 1:3.

V 64. min. pak po pasu Zouhara pláchl Hodinářovi Jan Trtílek a sólo od poloviny hřiště zakončil blanenský forvard přesně - 2:3.

Za necelou minutu pálil Horáček na hranici vápna v tísni mimo tři tyče. Domácí se hnali za vyrovnáním, série rohových kopů ale úspěch nepřinesla.

V permanenci musel být i brankář Juran, který si poradil s příležitostmi Machálka a Hradila. Konečnou remízu mohl pro Blansko zařídit Gromský, když na něho prodloužil ve vápně vysoký pas Müllera Hansl, ale hosty podržel dobrým zákrokem Kollár. Nováček divize tak poprvé vyšel bodově naprázdno, hosté naopak slaví premiérový zisk tří bodů v nové sezóně.

Další výsledky 3. kola Moravskoslezské divize, skupiny D:

Hodonín - Tasovice 0:0, Napajedla - Rosice 1:2 (0:0), Uherský Brod - Bystrc 1:1 (1:1), Bohunice - Stará Říše 2:2 (0:1), Vrchovina - Velké Meziříčí 0:0, Pelhřimov - Líšeň 2:1 (0:0), Polná - Bystřice nad Pernštejnem 1:1 (0:0)