1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B r n o / B l a n s k o - V neděli 21. prosince se starší žáci zúčastnili halového turnaje v Brně-Bohunicích. Svěřenci trenéra Michala Šenkeříka na něm vybojovali pěkné třetí místo. Pohár obdrželi z rukou ligového útočníka a populárního baviče Petra Švancary.
Poslední vystoupení v tomto roce se zdařilo. Blanenští hráči v základní skupině ze čtyř utkání třikrát vyhráli. O první místo pak usilovali v zápase se silným soupeřem z Kohoutovic, ve kterém vedli 1:0. Minutu před koncem rozhodčí nepostřehl, že soupeř po špatném vystřídání hrál o jednoho hráče navíc. V tomto zmatku v posledních vteřinách získal autové vhazování, ze kterého vstřelil vyrovnávací branku, která byla rovněž diskutabilní, protože míč rozehraný od autu nikdo netečoval.

Remíza z tohoto utkání Blansko vinou horšího skóre poslala do boje o třetí místo. V něm si Blanenští s přehledem poradili se Starým Lískovcem. „Překvapila mne kvalita soupeřů. I Bohunice, hrající v krajské soutěži u dna tabulky, posíleny o hráče ze Zbrojovky, se dostaly až do finále. Musím kluky za předvedené výkony pochválit. Dali si pěkný dárek pod stromeček a nasbírali další zkušenosti. Třetí místo je velmi pěkný počin,“ ohlédl se za průběhem turnaje trenér Michal Šenkeřík.

Ceny převzali Blanenští hráči z rukou zkušeného útočníka a populárního baviče Petra Švancary, který přitom nezapomněl na své pověstné šoumenství.

Výsledky ve skupině

FK Blansko - SK Řečkovice 4:1
branky: Ševčík 2, R. Souček, Pernica

FK Blansko - FC Spartak Velká Bíteš 3:0
branky: Ševčík 2, Němec

FK Blansko - Tatran Kohoutovice 1:1
branka: R. Souček

FK Blansko - FC Ivančice 3:0
branky: Ševčík 2, Němec

Utkání o 3. místo

FK Blansko - Tatran Starý Lískovec 6:0
branky: Ševčík 2, R. Souček 2, Pernica, Doležel

Finále

Bohunice - Kohoutovice 1:2

Nejlepší střelec turnaje: Radim Ševčík, FK Blansko (8 branek)

Sestava: Zdeněk Veselý - Jakub Pačovský, Richard Němec, Martin Doležel, David Kopřiva - Radek Souček, Radim Ševčík, Lukáš Pernica, Michal Mlčoušek, Tomáš Kouřil
Trenér: Michal Šenkeřík
Vedoucí týmu: Radek Souček ml.
Starší žáci - turnaj Bohunice
starsi zaci
Petr Švancara předává pohár za 3. místo kapitánovi týmu Radku Součkovi
Starší žáci - turnaj Bohunice
starsi zaci
Radim Ševčík přebírá od Petra Švancary trojej pro nejlepšího střelce turnaje
Starší žáci - turnaj Bohunice
starsi zaci