1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Druhé přátelské utkání v rámci probíhající letní přípravy sehráli fotbalisté FK Blansko na domácím stadionu na Údolní proti třetiligovému Prostějovu. S celkem, který má ambice na postup do 2. ligy, remizovali svěřenci trenéra Kuglera po brankách Janů Nečase a Trtílka 2:2.

přátelské utkání , 29. července 2015, FK Blansko - 1. SK Prostějov

FK Blansko

2:2

1. SK Prostějov

Poločas: 2:1
Branky: 5. Nečas, 37. Trtílek - 35. Nekuda, 73. Kroupa
Diváků: 230
Rozhodčí: Hlubinka - Jalový, Flek

Sestavy

Juran (46. Prosecký) - Gromský, Šplíchal, Müller, Šíp - Jarůšek (52. Chloupek, 75. Chlad), Kugler (46. Ianosteac), P. Fousek, Nečas (87. Kratochvíl) - Trtílek (46. Ullmann), P. Švancara
Náhradníci: Kratochvíl, O. Blažek, Chlad, Chloupek, Ianosteac, Ullmann, Prosecký
Trenér: Michal Kugler


1. poločas: Bureš - Hirsch, Hloch, Rus, Pančochář - Machynek, Langer, Zelenka, Sečkář - Nekuda, Kroupa
2. poločas: Kofroň - Krejčíř, Sus, Rus, Sečkář - Machálek, Pančochář (60. Přikryl), Fládr, Petržela, Koudelka - Kroupa
Trenér: František Jura

Blansko sehrálo proti soupeři ze špičky třetiligové tabulky velmi dobrou partii. Zejména v prvním poločase si svěřenci trenéra Kuglera vytvořili nejméně čtyři stoprocentní gólové příležitosti. Svůj první zápas v dresu Blanska odehrál zkušený útočník Petr Švancara, jehož výkon a herní pojetí měli pozitivní vliv také na jeho nové spoluhráče. Na Údolné se hrál velmi dobrý fotbal. Věřme, že mužstvo bude v obdobných výkonech pokračovat.

Důležité momenty

1. min. - Švancara zahrává roh, P. Fousek zakončuje hlavou, hosté odvrací na další roh.

3. min. - Trtílek obral protihráče na půlce, sprintoval do vápna, narazil si míč s P. Fouskem, předkládá ho Švancarovi. Bureš vyráží na roh.

5. min. - Trtílek opět vybojoval na polovině hřiště míč, posunul ho doprava na Jarůška. Ten z první Švancarovi a ten přihrál Nečasovi - 1:0!

9. min. - Dlouhý výkop Jurana, Trtílek posunuje míč na Švancaru, ten centruje na Jarůška, který zakončuje střelou k pravé tyčce těsně vedle.

10. min. - Kugler posílá dlouhý míč na Jarůška, ten centruje, zblokovaný míč končí rohovým kopem. Zahrává ho Švancara, přesně nachází hlavu P. Fouska a ten zakončuje těsně vedle pravé tyčky.

14. min. - Šíp vniká do vápna, nachází volného Švancaru a ten z jedné posunuje na volného Kuglera, který tvrdou střelou zakončuje. Bureš vyráží bravurním zákrokem vráží míč na roh.

14. min. - Roh zahrává Šíp, P. Fousek zakončuje hlavou a Bureš tutovku opět vyráží na roh.

19. min. - Trtílek si dělá z obrany hostů ementál, jde z půlky sám na Bureše, který jeho střelu zneškodňuje.

21. min. - Aktivní Nečas se dostává do vápna, nachází volného Švancaru, ten obchází tři protihráče, přihrál Trtílkovi, Bureš opět jeho střelu chytá.

32. min. - Neúnavný Švancara našel dlouhým míčem Jarůška, ten zakončuje na blížší tyč, Bureš vyrazil na roh. Z něj hlavičkoval Müller, ale hostujícího brankaře nepřekonal.

35. min. - Z ojedinělé akce hostí Nekuda srovnává na 1:1!

37. min. - Po výkopu Jurana se míče zmocnil Švancara, obešel dva protihráče, nahrál ve vápně Trtílkovi a ten suverénně zakončuje na 2:1.

43. min. - Kombinace zleva, Šíp - Švancara, druhý jmenovaný centruje na vzdálenější tyč na Trtílka a ten hlavou trefuje brankáře hostí.

49. min. - Na polovině hřiště se Švancara uvolňuje, dává míč doleva na Ullmanna, jemuž se ani nadvakrát nepodařilo brankaře překonat.

68. min. - Kombinace Švancara, Nečas, následně Ullmann střílí na brankáře, který střelu kryje.

72. min. - Bravurní zákrok domácího brankáře po dorážce Kroupy.

73. min. - Po zbytečné ztrátě míče na polovině hřiště do otevřené obrany pronikl hostující Koudelka, ideálně přihrál Kroupovi - 2:2!

78. min. - Křížný pas Šípa na Švancaru, ten si uvolňuje před pokutovým územím. Střílí, ale je faulován. Po následném trestném kopu faulovaného hostující Koudelka zachraňuje svůj tým vyhlavičkováním míče z brankové čáry.

Generálku před startem nového ročníku divize D odehrají fotbalisté A týmu FK Blansko zítra, tj. v sobotu 1. srpna od 10:30 na domácím stadionu na Údolní. Soupeřem Blanska bude loňský druhý celek krajského přeboru SK Moravská Slavia Brno.