1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
N e z a m y s l i c e / B l a n s k o - První prosincovou neděli se družstvo starší přípravky B ročníku 2006 a mladší zúčastnilo halového turnaje v Nezamyslicích. Kluci odehráli celkem 5 zápasů systémem každý s každým.
Hned v prvním zápase náš tým narazil na pozdějšího vítěze Nový Jičín a po velmi povedeném začátku utkání, kdy jsme se ujali vedení, jsme nakonec soupeři podlehli v poměru 1:3.

Ve všech zbývajících utkáních již Blansko pokaždé zvítězilo, když postupně porazilo ČAFC Židenice, Kralice na Hané, Slavonín a SK Líšeň.

I když Nový Jičín ve svém posledním utkání na turnaji pouze remizoval s Kralicemi na Hané, stačilo mu to na celkové vítězství.

Kluci po velmi dobře odehraném turnaji nakonec obsadili zasloužené 2. místo, za což jim patří velké uznání. Nejlepším střelcem celého turnaje byl vyhlášen hráč FK Blansko Marek Souček.
FK Blansko - 2. místo na turnaji v Nezamyslicích
Pripravka
horní řada zleva: Pavel Rajtšlégr - trenér, Marek Souček, Miroslav Kala, Tomáš Slabý, Jiří Nejezchleb
dolní řada: Jan Vlasák, Marek Doležel, Viktor Čermák, ležící: Matyáš Dvořák