1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Už jen několik hodin nás dělí od utkání, které může hodně napovědět v boji o celkové prvenství v letošním ročníku divize D. Aktuálně vedoucí celek tabulky FK Blansko se utká s největším favoritem na postup do MSFL FK Hodonínem.
Za normálních okolností by Blansko do utkání nastupovalo jako druhý tým tabulky. Jenže z důvodu neoprávněného startu hráče Marcela Šponara v utkání 20. kola Bystřice nad Pernštejnem - Blansko byl původní výsledek 1:0 zkontumován ve prospěch hostů 0:3. Díky těmto třem bodům zadarmo tak jdou domácí do souboje s Hodonínem jako lídři celé soutěže. „Abych pravdu řekl, tak jsem vůbec nečekal, že pět kol před koncem můžeme tabulku vést o bod před Hodonínem a trápit jednoznačného favorita soutěže tak dlouho. Nakonec i s přispěním třech bodů z Bystřice, které nám spadly do klína za neoprávněný start hráče, máme možnost hrát doma takový zápas. Očekávám diváckou kulisu, dobrý fotbal, férové rozhodčí, dobrý párek a od svých borců výkon, pod který se budeme moct podepsat bez ohledu na výsledek,“ řekl pro web fotbalunas.cz blanenský trenér Zbyněk Zbořil.

Hodonín ve středečním vloženém 30. kole zvládl důležité utkání v půdě Tasovic, kde zvítězil 3:1. „Vítězství je pro nás cenné, ale nerodilo se lehce. Tasovice byly odhodlaným, bojovným a důrazným soupeřem," uvedl pro Hodonínský deník trenér František Komňacký.

Sobotní utkání určitě nerozhodne o postupujícím do MSFL, určitě však divákům nabídne kvalitní divizní podívanou. Na sílu soupeře upozorňuje i Hodonínský kouč. „Blansko hraje na jaře dobře, asi bude nejtěžším soupeřem. Snad přispějeme k tomu, aby zápas měl svoji kvalitu a nepojedeme domů s prázdnou. Chceme hrát tak, abychom neprohráli," uzavřel velezkušený stratég.

Utkání o první místo v tabulce FK Blansko - FK Hodonín se hraje v sobotu 14. 5. 2016 od 16:30 na stadionu na Údolní.
rozhodčí utkání: Peter Mrázek - Lukáš Lakomý, Michal Pfeifer, delegát: Ivan Slabý.

ONLINE textový přenos

FK Blansko - FK Hodonín od 16:30

ONLINE videopřenos

FK Blansko - FK Hodonín od 16:30

Další zápasy 26. kola divize D (14. a 15. 5. 2016):
so, 16:30: Rosice - Šumperk, Bystřice nad Pernštejnem - Ždírec nad Doubravou
ne, 16:30: Polná - Přerov, Vrchovina - Žďár nad Sázavou, Kozlovice - Stará Říše, Tasovice - Uherský Brod, Havlíčkův Brod - Pelhřimov

Pozvánka

Soutěž