1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
T ř e b í č / B l a n s k o - Fotbalistům A týmu FK Blansko se na jaře nedaří. Třetí porážku v řadě si na své konto připsali svěřenci trenéra Zbořila v Třebíči, která na jaře doposud nebodovala. Jedinou branku inkasovali ve 48. minutě z kopačky Michala Dočekala.

20. kolo , 8. dubna 2017, HFK Třebíč - FK Blansko

HFK Třebíč

1:0

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branka: 48. Dočekal
ŽK: 38. Bagnon, 63. Dočekal, 71. Igbinoba, 81. Karásek - nikdo
Diváků: 150
Rozhodčí: Zdeněk Silný - Lukáš Lakomý, Tomáš Řezníček
Delegát: Jaroslav Beneš
Hrací doba: 45+1 ; 45+1

Sestavy

Staněk - Houser, Komínek (C), Igbinoba, Karásek - Peručica (73. Novák), Bagnon, Heřmánek, Abayomi - Dočekal (83. Novotný), Johnson (66. Bogner)
Náhradníci: Hagara - Bogner, Novák, Novotný
Trenér: Michal Sobota

Floder - Gromský (81. Buchta), Šplíchal, Hanuš, Koláček (C) - Kratochvíl, Kučera - Chloupek (59. Minx), Trtílek, Duda (68. Kolařík) - Stehlík
Náhradníci: Juran - Feik, Kolařík, Buchta, Minx
Trenér: Zbyněk Zbořil

Jako první se do zakončení propracovali hosté z Blanska. Ve 4. min. po centru Chloupka Koláček sklepl míč na hranici velkého vápna pro Hanuše, jenž z voleje branku přestřelil. V 10. min. Chloupek připravil střeleckou pozici pro Stehlíka, který z otočky zamířil do míst, kde stál připravený brankář Staněk. Poté měly oba týmy k dispozici výhodu trestného kopu. Ve 13. min. zamířil domácí Peručica z 20 metrů pouze do dobře postavené zdi. Na druhé straně o tři minuty později Kučera ze stejné vzdálenosti domácí svatyni přestřelil.

V 19. min. se Kučera převtělil do role nahrávače. Po jeho ukázkové kolmici pronikl do pokutového Stehlík, jehož střelu stačil vyběhnuvší Staněk vyrazit. Těsně před zakončením přišlápl blanenskému forvardovi nohu obránce Komínek, což Stehlík odnesl nepříjemným zraněním v oblasti kotníku. Po ošetření se však vrátil do hry. Ve 24. min. si vtipně zpracoval míč na levé straně Duda, zakončení Chloupka v malém vápně postrádalo větší razanci. Ve Staňkově náručí skončil za další dvě minuty trestný kop Kučery z 25 metrů. V této pasáži hry nudícího se Flodera zaměstnal až v 35. min. Peručica, s pokusem ze vzdálenosti 20 metrů blanenský brankář potíže neměl.

Ve 39. min. po faulu na Kučeru těsně před šestnáctkou se neujal trestný kop v podání Kratochvíla a o mnoho lépe se nevedlo při stejné situaci domácímu Heřmánkovi ve 43. minutě.

Nepohodu Blanska v ofenzivě pak hned po 20 vteřinách druhé půle dokumentovala akce, kterou rozjel Kratochvíl. Následně Duda našel ve vápně osamoceného Chloupka, který si však míč špatně zpracoval a místo ohrožení domácí branky tak musel volit přihrávku Kratochvíla, jemuž se střela vůbec nepodařila.

Jediná gólová radost v utkání přišla ve 48. minutě a to ze strany domácích. Heřmánek vystihl rozehrávku Gromského, narazil si míč s Abayomiem a po průniku do vápna jeho přízemní přihrávku uklidil do sítě MICHAL DOČEKAL - 1:0.

Pak už toho obě mužstva divákům v ofenzivě příliš nenabídla. V 70. min. byl za cenu žlutého faulu zastaven pronikající Kučera, Kratochvíl nasměroval svoji střelu z trestného kopu vedle pravé tyče. Ze strany Třebíče stojí za zmínku spolupráce střídajících hráčů v 80. minutě. Novák obloučkem z prvního doteku uvolnil ve vápně Bognera, který orazítkoval břevno. Blansko tak po třetí porážce v řadě o jednu branku zůstává na 15. místě tabulky.

Další mistrovské utkání sehrají fotbalisté A týmu FK Blansko příští sobotu 15. dubna, kdy od 16:00 hostí na stadionu na Údolní celek 1. HFK Olomouc.

ONLINE textový přenos

HFK Třebíč - FK Blansko 1:0 (0:0)

Záznam z utkání

http://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-MSFL/Pohlavi-Muzi/Sezona-2016-2017/145706-Horacky-fotbslovy-klub-Trebic,-o.s.-FK-Blansko,-o.s..htm

Další výsledky 20. kola Fortuna Moravskoslezské ligy:

Vyškov - Hulín 1:3 (1:2), Petřkovice - Líšeň 1:0 (0:0), 1. HFK Olomouc - Velké Meziříčí 1:1 (1:0), Kroměříž - Hlučín 0:0, Slovácko B - Sigma Olomouc B 0:0, Uničov - Mohelnice 4:0 (2:0), Zlín B - Otrokovice 0:4 (0:2)