1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - V sobotu 27.1.2018 se ve sportovní hale na Údolní ulici uskuteční turnaj starší přípravky O POHÁR ZÁMECKÉ SÝPKY. Turnaje se zúčastní družstva FK Blansko, FC Soběšice, SK Uničov, SK Žebětín, FC Svratka Brno a AFK Tišnov. Turnaj začíná ve 13:00. Všichni příznivci jsou srdečně zváni.
Pořadatel: FK Blansko
Termíny: Sobota 27.1.2018 – od 13:00 hod,
Místo konání: Blansko, sportovní hala na Údolní ulici č. 10 – povrch litý polyuretan
Herní systém: 4+1, hokejové střídání, maximální počet hráčů 12 + 2 trenéři, počet účastníků 6 – systém každý s každým
Rozhodčí: zajistí pořadatel
Hrací doba: 1x 18 minut
Startovné: 1 600,-Kč
Kontakt: prajtslegr@centrum.cz , 724 062 105
Přihlášená mužstva – 27.1.2018: FK Blansko, FC Soběšice, SK Žebětín, FC Svratka Brno, AFK Tišnov, SK Uničov

Poznámka:
Zařazení do turnaje podle došlých přihlášek, během turnaje je k dispozici občerstvení v restauraci, která je součástí haly. Do haly je vstup povolen pouze v přezůvkách.
Těšíme se na Vás
Pavel Rajtšlégr
FK Blansko
tel: 724 062 105

Pravidla turnaje
Základní počet hráčů na hřišti je 4 + 1, „hokejové střídání“ maximální počet hráčů za družstvo je 12
Doba hry - 1 x 18 min. ( 2 min. na střídání družstev mezi zápasy).
Střídání hokejovým způsobem bez přerušení hry.
Žlutá karta – za nebezpečný faul vyloučení hráče na 2 min (v případě vstřelení branky soupeřem se vyloučený hráč vrací do hry).

Hra brankáře:
Malá domů není povolena
V případě, že se brankář dotkne rukama míče, který je mimo brankoviště, následuje přímý kop z místa, kde brankář míč chytil.
Po chycení míče do rukou nebo zahrání míče soupeřem za brankovou čáru brankář uvádí míč do hry rukou pouze do vlastní poloviny hrací plochy. Spoluhráč nebo protihráč se musí dotknout míče na vlastní polovině hřiště (v případě porušení pravidla kope soupeř přímý volný kop z půlící čáry nebo může rozhodčí ponechat výhodu soupeři). Brankář může opustit brankoviště a chovat se jako pátý hráč v poli a tím i rozehrát přes polovinu hrací plochy.

6. Zahrání stropu či jiného vybavení haly – přímý volný kop proti družstvu, které do stropu zahrálo.
7. Všechny ostatní kopy jsou přímé, při zahrávání kopu musí být soupeřův hráč vzdálen od míče min.3 m.
8. Utkání se hrají na čáry. Při dopadu míče za boční čáru následuje rozehrání -2 způsoby (nahrávka, vyjetí). Po vyjetí z autu přímo vstřelený gól neplatí, musí být dotyk jiného hráče. Rohový kop (klasický kopaný) z rohu hřiště.
9.Turnaj bude rozhodovat rozhodčí zajištěný pořadatelem.
10. Případné protesty možno podat do 10-ti minut po skončení příslušného zápasu, poplatek 200,- Kč
11. O pořadí rozhoduje:
a) počet bodů (3 – 1 – 0)
b) vzájemný zápas (minitabulka)
c) rozdíl skóre
d) větší počet vstřelených branek
e) Penalty (5)
Pořadatelé turnaje si vyhrazují právo tyto pravidla mírně upravit. Konečná verze bude známa v den konání turnaje a bude oznámena všem zúčastněným trenérům.

Všeobecné informace:
Šatny v hale budou přístupné od 12:00.
Prezentace bude probíhat od 12:40 do 12:55 hod., úhrada startovného v hotovosti při prezentaci. Prosíme o odevzdání soupisky při prezentaci. Důvěřujeme trenérům, že se zúčastní pouze povolení hráči. V případě pozdějšího příjezdu prosíme o telefonickou informaci, aby bylo možné případně upravit program z důvodů času.
Žádáme všechny hráče a trenéry mužstev, kteří půjdou na hrací plochu, aby používali pouze sálovou obuv se světlou podrážkou, která nezanechává černé či jiné šmouhy. Bez přezutí nebude hráč ani trenér vpuštěn na hrací plochu. Doprovodu hráčů je vstup na hrací plochu zakázán!
Žádáme hráče a trenéry aby v sálové obuvi nechodili mimo prostory haly. Trenéři jednotlivých týmů odpovídají za případné škody, způsobené jejich svěřenci.

Stravování: V hale bude k dispozici občerstvení.
Pitný režim: Zajištěn
Ocenění: Mužstva na 1-3 místě obdrží pohár a medaile, bude vyhlášen nejlepší střelec a brankář turnaje. Z každého družstva bude vyhlášen nejlepší hráč.

Důležitá upozornění:
Každý hráč startuje na svoji registraci dle databáze FAČR!!!. V případě námitky proběhne kontrola přes online databázi FAČR . Pokud bude hráč starší, budou všechny výsledky týmu kontumovány.
Družstva startují na vlastní nebezpečí. Lékařský dozor není zajištěn!
Pořadatelé turnaje dále upozorňují, že nezajišťují pro účastníky turnaje úrazové pojištění.
Prosíme hráče i jejich doprovod o udržování čistoty v hale a přilehlých prostorách. K dispozici bude dostatečný počet odpadkových košů v prostoru haly i občerstvení.