1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Ve druhém přátelském utkání v rámci letní přípravy porazili fotbalisté FK APOS Blansko divizní Spartu Brno 3:1. V prvním poločase se z penalty trefil Bubeníček, po změně stran pak přesně mířil Doležel a Sehnal.

přátelské utkání , 17. července 2011, FK Blansko - FC Sparta Brno

FK Blansko

3:1

FC Sparta Brno

Poločas: 1:0
Branky: 35. Bubeníček z pen., 52. Doležel, 65. Sehnal
Střely na branku: 7:4
Střely mimo: 6:5
Rohy: 6:5
Ofsajdy: 3:6
Diváků: 130
Rozhodčí: Jaroslav Flek

Sestavy


1. poločas: Juran - Bubeníček, Oulehla, Kolář, Šíp - Sedláček, Šplíchal, Zouhar, Pokorný - Sehnal, Doležel
2. poločas: Juran - Bubeníček, Oulehla (72. Zouhar), Pokoj, R. Bezděk - Matuška, Kolář (64. Šplíchal), Sehnal, Nečas - Doležel (72. Sedláček), Pernica
Trenér: Michal Kugler

Stehlík - Krejčí, Lang, Kotoun, Lerch - Mica, Z. Bezděk, Janošťák, Fuxa - Czucz, Presl
Trenér: Milan Volf

Ve druhém přípravném utkání přivítali fotbalisté FK APOS Blansko na stadionu na Mlýnské divizní Spartu Brno, se kterou v uplynulé sezóně dokázali uhrát 4 body.

Blansko začalo utkání aktivně, ze sérii tří rohových kopů v krátkém sledu však branku Sparty ohrozit nedokázalo. Na druhé straně vystrašila Jurana střela z 20 metrů, která skončila těsně vedle pravé tyče.

Ve 24. min. pálil z voleje nový blanenský kapitán Radim Bubeníček, jehož bombu zblokoval hostující obránce na roh. Bubeníček se poté ve 35. min. zachoval jako správný lídr mužstva, když na sebe vzal zodpovědnost při exekuci penalty, která následovala po faulu na Sedláčka a poslal svůj tým do vedení – 1:0. Soupeř odpověděl dalším dalekonosným pokusem z 22 metrů, Juran byl pozorný.

Po změně stran se Blansko brzy dočkalo pojištění vedení, když v 52. min. špatnou rozehrávku Sparty a zaváhání brankáře využil dobře napadající Doležel, který nadvakrát poslal míč do branky – 2:0.

V 60. min. vysunul Bubeníček Sehnala, který před brankářem místo zakončení zvolil přihrávku, následně Pernica vrátil míč pod sebe na Nečase, jehož střelu pod břevno brankář vyrazil na roh. V 65. min. důrazný Sehnal prošel jako nůž máslem defenzivní linií Sparty a mazácky zvýšil vedení Blanska – 3:0.

Hosté mohli snížit stav v 71. min, když po centru zprava hlavičkoval do břevna Tomáš Míca, který má na svém kontě 25 ligových startů za Slovácko a v zimě ho testovala také Zbrojovka Brno. Na druhé straně se po povedené akci dostal do vápna Doležel, který přeloboval hostující branku.

Spartě se podařilo snížit na rozdíl dvou branek v 78. min., když se hostující hráč po centru zprava trefil přesně do pravé šibenice – 3:1. Tři minuty před koncem mohl skórovat také domácí Pernica, ke kterému se dostal míč po střele Bubeníčka, blanenský útočník zamířil z otočky mimo.

Další přípravný zápas sehrají fotbalisté FK APOS Blansko ve středu, kdy od 17:30 přivítají na stadionu na Mlýnské celek Tatran Brno Bohunice.