1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o - Druhý přípravný zápas se fotbalistům FK Blansko nevydařil. Na hřišti v Miroslavi sice po necelé minutě hry vedli díky brance Pernici, s chutí a větší vůlí hrající domácí však skóre otočili a vyhráli 3:1.

přátelské utkání , 21. července 2012, FC Miroslav - FK Blansko

FC Miroslav

3:1

FK Blansko

Poločas: 1:1
Branky: 38. Ulrych, 57. Pelech, 68. Kocián - 1. Pernica
Rozhodčí: Martin Janíček

Sestavy

Beer - Zálešák, Pešek, Záviška, Beran - Janků, Dostál, Chovanec, Hanuška - Ulrych, Krula (C)
střídali: Blažek, Urbánek, Pelech, Kocián, Černý, Svoboda, Herold
Trenér: Rudolf Čejka

Juran - Bubeníček (C), Pernica, Maška, Šíp - Hepp, Vašák - Doležel, Jarůšek, Šenk - Oulehla
střídali: Šplíchal, Vágner, Zavoral, Sedláček, Němec

Zápas začal pro Blansko skvěle, i když na jeho lavičce nestál trenér Kugler, kterého zastoupil asistent Saša Malits. Již po 30. vteřinách hry si na centr Vašáka ze standardky naskočil Pernica a přesnou hlavičkou poslal míč za záda zkušeného Beera - 0:1.

V 8. min. kontrovali domácí střelou kapitána Kruly, která skončila vedle levé tyče. V dalším průběhu hry se šance střídali na obou stranách. Za Miroslav neuspěli v koncovce Janků a nadvakrát Chovanec, v obou případech se činil Juran. Ve 31. min. si brankář Miroslavi Beer poradil se střelou Oulehli.

Skóre se tak měnilo ve 38. min., když Ulrych využil odkrytého prostoru na levé straně a prostřelil Jurana - 1:1.

Ve druhém poločase si v sestavě Blanska odbyli premiéru další z vycházejících dorostenců Adam Zavoral a teprve 17letý obránce Aleš Vágner.

Soupeř však po změně stran díky důrazu a lepšímu pohybu přidal v 57. min. druhou branku, když po centru Ulrycha hlavičkoval z bezprostřední blízkosti nepokrytý Pelech - 2:1.

Konečnou podobu výsledku dal 68. min. Kocián, který střelou zpoza vápna umocnil výhru svého mužstva - 3:1.

Další přípravný zápas čeká fotbalisty FK Blansko již tuto středu, kdy od 17:30 hostí na hřišti v Lažánkách Rájec-Jestřebí.