1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o / L a ž á n k y - Třetí přípravný zápas fotbalistům FK Blansko výsledkově vyšel. Na hřišti v Lažánkách porazili svěřenci trenéra Kuglera MKZ Rájec-Jestřebí v poměru 4:0.

přátelské utkání , 25. července 2012, FK Blansko - FK Rájec-Jestřebí

FK Blansko

4:0

FK Rájec-Jestřebí

Poločas: 1:0
Branky: 81. a 82. Trtílek, 29. Beneš, 47. R. Mokrý
Diváků: 82
Rozhodčí: Jakub Hlubinka

Sestavy


1. poločas: Juran - Zavoral, Bubeníček, Marák, Šíp - Beneš, Vašák, Zouhar, Šenk - Doležel, Pernica
2. poločas: Němec - Michalík, Bubeníček, Šíp, Vágner, R. Mokrý, Šplíchal, Trtílek, Jarůšek, Hepp, Sedláček
Trenér: Michal Kugler

Kyzlink - Krempaský, Štrof, Hejč, Kučera - Skácel, Sedlák, Tainai, Odehnal - Macháček, Pavlíček
střídali: Stupka, Pokorný, Dvořák
Trenér: Jaroslav Málek

Blansko se ve třetím přípravném utkání střetlo s Rájcem. Na menším hřišti v Lažánkách byla k vidění hra s množstvím osobních soubojů. Svěřenci trenéra Kuglera si již v prvním poločase vypracovali řadu šancí. Aktivitou v zakončení hýřili zejména krajní záložníci Šenk s Benešem, kteří několikrát prověřili pozornost brankáře Kyzlinka. Ten si poradil také s úvodní šancí Pernici a závěru poločasu se střelou Vašáka.

Jediná branka úvodního dějství padla ve 29. min, když Pernica posunul míč do křídla na Šenka, ten odcentroval a Beneš pohotovou střelou rozvlnil síť - 1:0.

Po změně stran si v sestavě Blanska odbyl obnovenou premiéru 27letý záložník Roman Mokrý, který v sezóně 2003/2004 oblékal dres ČKD Blansko a následujících 8 roků strávil v rakouském AFC Haugsdorf. A návrat to byl opravdu vydařený, protože hned ve 47. min. se Mokrý na hranici vápna opřel do míče a technickou střelou překonal Kyzlinka - 2:0.

V 70. min. důrazný Jarůšek vybojoval míč pro Trtílka, který orazítkoval břevno. Stejná dvojice měla prsty, resp. nohy i v gólových situacích v závěrečné desetiminutovce. Nejprve v 81. min. uklidil Trtílek do branky míč po přesném přízemním centru Jarůška - 3:0.

Za minutu pak opět po získání míče Jarůškem si Trtílek na hranici vápna povodil dva obránce a propálil Kyzlinka – 4:0. V 85. min. se mohl po průniku Trtílka gólový úspěch připsat na své konto také Jarůšek, ale jeho střelu zastavila tyčka.

Další přípravné utkání čeká Blansko v neděli 29. března, kdy od 17:00 přivítá na stadionu na Mlýnské divizní celek Sokol Tasovice.