1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

3.kolo, Artézia Cup , 10. února 2013, FC Boskovice - Letovice - FK Blansko B

FC Boskovice - Letovice

2:2

FK Blansko B

Poločas: 1:2
Branky: Stara, J. Janíček - Matuška, Jarůšek

Sestavy

Kronek - Jan Horák, Jakub Horák, Černý, Pijáček - Vykoukal, Müller - Stara, Přikryl (46. M. Horák), Kuruc (46. Adamec) - J. Janíček
Trenér: Milan Peša

Suchý - Klügl (50. Hanskut), Paděra, Mokrý, Kopecký (60. P. Cupal) - Majer, A. Vašák (70. M. Vašák ml.), Pokorný, Juránek - Jarůšek, Matuška
Trenér: Miloš Vašák

V rámci 3. kola Artézia Cupu se střetlo blanenské B mužstvo s Boskovicemi. Utkání začalo opatrně, hra se odehrávala zpočátku pouze mezi vápny. Po úvodní patnáctiminutovce se začaly tvořit také náznaky brankových příležitostí.

Ta první přišla ve 20. min., když po pravé straně pláchnul svým strážcům Majer, ve vápně byl faulován a vykoledoval si pokutový kop, který s přehledem proměnil Matuška - 0:1.

Boskovice mohly udeřit vzápětí, ale šanci zlikvidoval svým výběhem Suchý. O několik minut byl ale již bezmocný. Ve středu pole ztratili míč a boskovický protiútok do naší rozevřené obrany byl korunován vyrovnávací brankou, kterou vsítil J. Janíček - 1:1.

Probíhala 45. min., když po rohovém kopu Klügla se k odraženému míči dostal Mokrý, jenž z otočky z hranice penalty orazítkoval břevno. Ve zmatku využil své přednosti Jarůšek a doslova protlačil míč za brankovou čáru - 1:2. Poločas tedy skončil jednobrankovým náskokem Blanska B, které v tomto utkání vedl Miloš Vašák.

Druhá půle naznala na obou stranách několik změn v sestavě, do hry se postupně dostalo trio Hanskut, P. Cupal a M. Vašák ml. V 60. min. mohli udeřit naši hráči potřetí. Po lajně míč zatáhl Jarůšek a předložil ideální míč na hranici penalty Majerovi, ten ale zvolil neadekvátní způsob zakončení a jeho střela skončila vysoko nad.

O pár minut později se dostal ke střele boskovický Adamec, jehož pokus ještě stačil Suchý vytěsnit, ale dobíhající Stara dokázal v tísni míč propálit do branky - 2:2. Na sklonku utkání měl ještě jednu příležitost Jarůšek, ale tváří v tvář gólmanovi neuspěl. Utkání tak skončilo zřejmě zaslouženou remízou.

FOTO: Deník/Hynek Skoták