1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

6. kolo , 29. září 2013, FC Veselí nad Moravou - FK Blansko

FC Veselí nad Moravou

1:3

FK Blansko

Poločas: 1:2
Branky: Gansukh 3

Tentokrát téměř s kompletním kádrem odjížděli starší žáci k dalšímu těžkému utkání na hřiště momentálně druhého celku KP Veselí.

Domácí začali náporem a prvních deset minut zatlačili hráče Blanska do hluboké defenzivy. Tlak domácích také vedl k několika šancím. Ve 12. min. již překonaného Holíka zachránila tyč a z našeho následného rychlého protiútoku se díky nedorozumění domácího brankáře a stopera dostal k míči Gansukh a otevřel skóre - 0:1.

Pro domácí to byl šok a my jsme začali hru v poli vyrovnávat a stále jsme hrozili z brejků. Další z nich po spolupráci s Mlčouškem využil opět Gansukh a zvýšil na 0:2.

Domácí měli také výborné příležitosti, ale Holík nás výbornými zákroky podržel. Také naši útočníci se nenechali zahanbit a šance Mlčouška a Gansukha byli 100%. Ve 30. min. si naše obrana a brankář vybrali slabší chvilku, po nedorozumění ve středu hřišti dával malou domů Gregor a ta k údivu všech skončila v Holíkově bráně - 1:2.

Hned v úvodu druhého poločasu po výborné kombinaci a nahrávce Ševčíka postupoval sám Gansukh na domácího brankáře a chladnokrevně zavěsil - 1:3.

Další výbornou šanci na zvýšení vedení měl Prudil, ale jeho střela jen těsně minula bránu. Domácí se snažili o zkorigování výsledku a také měli většinou po našich chybách několik výborných příležitostí, ale buď netrefili bránu nebo výborně zakročil Holík, který tak odčinil svoji minelu z 1. poločasu.

Opět vynikající výkon celého týmu vedl k zaslouženému zisku tří bodů, které budou muset opět kluci potvrdit v dalším domácím utkání s týmem Starého Lískovce, které sehrají v sobotu od 11:15 na stadionu na Údolní.