1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 12. října 2013, FK Blansko - FC Slovan Brno

FK Blansko

4:0

FC Slovan Brno

Poločas: 3:0
Branky: Gansukh 2, Šmerda, Moravec

K dalšímu utkání proti týmu Slovanu Brno nastoupili hosté s několika hráči mladších žáků. I díky tomu si hráči Blanska od úvodních minut vytvořili trvalý tlak, který ale nevedl ke vstřelení branky. Té se domácí dočkali v 15. min., když Gansukh střelou z velkého vápna nedal brankáři nejmenší šanci - 1:0.

Ve 20. min. po rohu Šmerdy prodloužil na zadní tyč míč Gregor a Moravec hlavou zvýšil na 2:0. V závěru poločasu ještě z pravé strany pronikl do velkého vápna Pačovský, zpětnou přihrávkou našel Šmerdu, který zvýšil na 3:0.

Hned v úvodu poločasu si na dobře zahraný rohový kop Šmerdy naběhl Gansukh a nechytatelnou hlavičkou do šibenice zvýšil na 4:0. Hráči Blanska měli i nadále jasnou převahu a šance Ševčíka, Šmerdy a Gansukha volaly po gólu, bohužel kluky vždy vychytal výborný brankář hostí, díky kterému odjeli hráči Slovanu celkem s přijatelným výsledkem. K jasnému vítězství tentokrát domácím stačil i průměrný výkon.

K dalšímu utkání pravdy zajíždějí žáci v sobotu na horkou půdu Kyjova, jednoho z aspirantů na vítězství v soutěži. Doufejme, že kluci utkání zvládnou a udrží se v popředí tabulky, kde jim po 8. kole patří 3. místo se ztrátou jednoho bodu na týmy Svratky Brno a Veselí.