1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 19. října 2013, FC Kyjov 1919 o.s. - FK Blansko

FC Kyjov 1919 o.s.

2:0

FK Blansko

Poločas: 0:0

Utkání jsme začali aktivně a napadání soupeřovy rozehrávky Koňaříkem a Žáčkem přivedlo už ve 3. min. Kyjov do nesnází.
V 7. min. zahrozili domácí, když se po naší ztrátě dostali ke střele a po následném rohovém kopu vytvořili před naší bránou nebezpečnou situaci.

V 10. min. se po centru z pravé strany dostal ke střele Antoňů, ta však byla zblokována. Po následném protiútoku se dostal do šance Kyjov, zakončení však nebylo přesné. Ve 12. min. Antoňů skvěle našel Žáčka, ten však při zakončení nezachoval chladnou hlavu. Poté střílel Rek vedle a vzápětí jeho kombinace s Žáčkem rovněž nevedla k úspěchu. Zbytek poločasu již výraznější šance nepřinesl, jen ve 26. min. vyslal J. Souček kolmici na Žáčka, tomu však chyběl krok a k míči se nedostal včas.

Druhý poločas začal průnikem Reka a jeho střelou do boční sítě. Ve 36. min. znovu zakončoval nepřesně Rek, stejně skončil i následný protiútok domácích. Ve 41. min. se aktivní Rek znovu dostal po individuální akci k zakončení, střela však mířila nad bránu. Ve 44. min. trefil Antoňů pouze hráče soupeře.

Následně nám Kyjov udělil lekci z produktivity, když z ojedinělé akce ve 45. min. otevřel skóre - 1:0. Za další tři minuty střelu Reka zlikvidoval výborným zákrokem gólman domácích. V 53. min. se Saša Rek opět dostal k zakončení, ale v tomto utkání mu nebylo souzeno vstřelit branku. V 56. min. závar před bránou Kyjova znovu k vyrovnání nevedl. Následně podnikli domácí povedený rychlý protiútok a naši šanci na bodový zisk posunuli do oblasti teorie - 2:0.

V 58. min. mohli přidat další gól i tak je však výsledek z našeho pohledu krutý. Utkání bylo po herní stránce minimálně vyrovnané, fotbal se však hraje na góly a ty v tomto utkání dával pouze soupeř.