1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
V y š k o v / B l a n s k o - Také v sedmém přípravném utkání byli fotbalisté A týmu FK Blansko úspěšní. Na umělé trávě ve Vyškově porazili svěřenci trenéra Zbyňka Zbořila účastníka krajského přeboru Tatran Rousínov 6:2. Hattrickem se blýskl Luboš Chloupek.

přátelské utkání , 13. února 2016, Tatran Rousínov - FK Blansko

Tatran Rousínov

2:6

FK Blansko

Poločas: 2:3
Branky: 20. Dvořák, 28. Honek - 1. Chloupek (as. Schneider), 5. Chloupek (as. Kratochvíl), 40. Trtílek (as. Flachs), 61. P. Mezlík (as. Schneider), 81. Chloupek (as. Schneider), 87. Karabina (as. Chloupek)
Rozhodčí: Buček - Jelínek, O. Skoupý

Sestavy

Řepka (70. Fládr) - Škodák (46. Radil), Drobný, Mrnuštík, Pupp (55. Maxián) - Honek, M. Žoček, Ševčík, Kupčík (46. Benda), Líznar (70. Nohel) - Dvořák
Trenér: Milan Boušek

Juran - Gromský, Šplíchal, Schneider, Buchta - Kratochvíl, Nečas - Chloupek, P. Mezlík, Trtílek - Karabina
hokejově střídal: Flachs
Trenér: Zbyněk Zbořil

V útoku nastoupil od úvodních minut Michal Karabina (24 let), někdejší talentovaný brankář olomoucké Sigmy, který s fotbalem začínal v Drnovicích a kde také na podzim nastupoval na postu středního obránce. Více o Michalovi naleznete zde: odkaz

Na začátku utkání se do hlavní role pasoval LUBOŠ CHLOUPEK, který si již po půlminutě hry zpracoval přihrávku Schneidera a levačkou překonal z 18 metrů brankáře Řepku - 0:1. Stejný hráč pak v 5. min. zužitkoval přesný pas Kratochvíla a po obhození obránce i brankáře skóroval do prázdné branky - 0:2.

V 8. min. se po přihrávce dvougólového střelce pokoušel technickou střelou prosadit Mezlík, ale Řepka míč vytáhl na roh. V 11. a 16. min. si Juran poradil se dvěma střelami soupeře. Na druhé straně po vybídnutí Nečase protáhl strážce rousínovské branky svým pokusem Karabina.

Ve 20. min. si slabší chvilku vybral brankář Juran, který po standardce soupeře nestačil míč vyboxovat a RADIM DVOŘÁK ho dopravil za jeho záda - 1:2. Za dalších sedm minut již bylo vyrovnáno. Po centru z levé strany se na bližší tyči prosadil MICHAL HONEK - 2:2.

Blansko pak znovu zapnulo. Ve 33. min. pálil Chloupek a Řepka znovu vyrážel na roh. Vzápětí skončila těsně vedle pravé tyče hlavička Schneidera a do stejného místa pak mířil střelou z trestného kopu Mezlík. Ve 40. min. Buchta vtipně prostrčil míč rozběhnutého Flachsovi a ten po úniku do pokutového území nabídl lahůdkovou přihrávku JANU TRTÍLKOVI, který jí neopovrhnul - 2:3. Ještě před pauzou mohl blanenský kanonýr skórovat podruhé, ale tentokrát z podobné pozici namířil Chloupkův centr nad.

Druhý poločas odstartovala střela Bouška, kterou Juran vytěsnil na roh. Za Blansko to zkoušel ze střední vzdálenosti Mezlík, jenž orazítkoval levou tyč. V 62. min. si Schneiderovi přihrávku převzal PAVEL MEZLÍK a střelou z 20 metrů překvapil brankáře Řepku - 2:4.

Blanenští si pak v závěru vypracovali několik střeleckých příležitostí a stačili se ještě dvakrát prosadit. V 81. min. po Schneiderově vysunutí LUBOŠ CHLOUPEK mazáckým obloučkem zkompletoval hattrick - 2:5. Konečnou podobu výsledku pak po spolupráci Gromského a Chloupka dala nová tvář v blanenském dresu MICHAL KARABINA - 2:6.