1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

17. kolo , 10. dubna 2010, Sokol Vísky - FK Blansko B

Sokol Vísky

1:3

FK Blansko B

Poločas: 0:2
Branky: Pernica, Antal, Matuška

Sestavy

není

Trubák - Stupka, Rybář, Hanskut, Rajšlegr - Antal, Matuška, Jelínek, Klügl - Pernica, Navrkal
Trenér: Tomáš Šenk

Už před zápasem situace nevypadala moc dobře, protože jsme na zápas odjížděli jen s 11 hráči. K tomu se přidalo ve Vískách špatné počasí, kdy se střídal déšť s padáním krup a větrem. I přesto jsme se však od první minuty pustili do soupeře s velkou vervou a v podstatě celý zápas jsme byli na hřišti pánem. Vytvářeli jsem si hodně šancí, zvláště po stranách, kde zahráli velice dobře Matuška s Antalem. První gól utkání vstřelil Marek Pernica, když se krásně uvolnil ve velkém vápně a nedal golmanovi šanci. Stále jsme soupeře tlačili, což vyústilo druhou brankou, kterou vstřelil Antal po krásném sólu, při kterém obešel tři hráče. A tak končil první poločas.

Ve druhé půli bylo hřiště vlivem počasí už v horším stavu a tak bylo vidět více chyb v rozehrávkách na obou stranách. V úvodu druhého poločasu se domácím podařilo vstřelit branku, poté co Klügl nedokázal odkopnout důrazně míč z vápna, který se tím dostal k protihráči a ten prostřelil našeho golmana. Tímto se dostal soupeř na dostřel jedné branky a utkání se zdramatizovalo. I když jsme byli jasně lepší po celou dobu zápasu, soupeř hrozil jen ze standardních situací. U jedné z nich nás podržel brankář Trubák. Z našeho neustálého tlaku vzešel i náš třetí gól. Po nádherné akci z levé strany musel být náš hráč faulován, míč si postavil muž zápasu Matuška a z 30 metrů se trefil přesně do šibenice. Po tomto gólu se zápas dohrál v klidném tempu a takto i skončil. Pochvala patří všem hráčům za jejich přístup a výkon.