1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

7. kolo , 20. září 2009, Sokol Drnovice - FK Blansko B

Sokol Drnovice

1:4

FK Blansko B

Poločas: 0:1
Branky: 35. Jelínek, 55. Pernica, 82. Nečas, 85. Matuška
Střely na branku: 4:14
Rohy: 2:9
Diváků: 90

Sestavy

není

Švancara – O. Kuda (M. Rybář), T. Janíček, M. Jelínek, P. Rajtšlégr – R. Klügl (65. J. Mokrý), R. Farník, J. Cupal, J. Nečas – M. Pernica, J. Matuška Náhradníci: M. Rybář, J. Rybář, M. Hanskut, J. Mokrý, P. Paděra Trenér: Roman Šindelka

V sobotu jsme zavítali na hřiště Sokolu Drnovic, kde jsme se utkali s celkem, který měl po 6. kole stejný počet bodů a dělil se s námi o první příčku v tabulce. Pro utkání byl k dispozici téměř kompletní kádr, chyběl pouze zraněný gólman J. Trubák, kterého nahradil Karel Švancara.

Hned od začátku utkání jsme si vytvořili velký tlak a zápas jsme dostali pod kontrolu. V našem podání bylo k vidění spousta pěkných akcí, které bohužel nebyly díky nepřesné koncovce proměněny. Uklidnění přišlo až po rohovém kopu Farníka, na který si bravurně naběhl M. Jelínek a vstřelil naší první branku - 0:1. Toto skóre vydrželo až do konce poločasu i přesto, že jsme si vypracovali další velmi slibné příležitosti.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem, co nejdříve rozhodnout. To se nám také záhy podařilo. J. Nečas poslal ze strany krásný centr a M. Pernica nedal gólmanovi šanci - 0:2. V 75. minutě sice domácí dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Nebylo jim to však nic platné. Po ukázkovém individuálním průniku se krásně k tyči trefil J. Nečas - 1:3. Bylo vidět, že si někteří hráči toto utkání velmi užívají. Také další akce skončila gólem. Farník přesnou nahrávkou uvolnil J. Matušku a ten se po samostatném úniku nemýlil a zvýšil náš náskok na 1:4.

Chtěl bych poděkovat všem hráčům za předvedený výkon a také hráčům z A týmu, kteří se velkou měrou podíleli na této vysoké výhře.