1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

23. kolo , 23. května 2010, Sokol Doubravice - FK Blansko B

Sokol Doubravice

1:4

FK Blansko B

Poločas: 0:2
Branky: Beránek z pen. - Jelínek, Matuška, Pokoj, Navrkal
Diváků: 75

Sestavy

není

Trubák - Hanskut, Němec, Janíček T., Klügl (46. Rybář J.) - Antal (46. Stupka), Pokoj, Jelínek (C), Beneš - Matuška (73. Navrkal), Pernica
Trenér: Tomáš Šenk
Asistent: Tomáš Vach
Vedoucí mužstva: Petr Ševčík

Blanenští vstupovali do zápasu s vědomím, že pokud jej zvládnou tříbodově, mohou s předstihem slavit vítězství v okresním přeboru.

Tomuto faktu také nasvědčoval i úvod zápasu, který patřil jednoznačně našemu B mužstvu. Jeho převahu korunoval po necelých deseti minutách krásnou brankou do levé šibenice kapitán Jelínek - 0:1. Na 0:2 zvyšoval přízemní střelou, která se odrazila od pravé tyčky Matuška.

Po změně stran domácí přidali na důrazu, což vyvrcholilo nařízenou penaltou. Tu střelou doprostřed branky proměnil zkušený Beránek - 1:2. Snahu domácích o vyrovnání definitivně zlomil Pokoj, který doklepl míč do branky a znovu zvýšil na rozdíl dvou branek - 1:3. V závěru ještě využil podklouznutí domácího brankáře ke gólové hlavičce Navrkal, který zpečetil zisk tří bodů a zároveň vítězství B týmu v okresním přeboru v ročníku 2009/2010.

Hráčům i trenérům touto cestou gratulujeme!!