1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

13. kolo , 1. listopadu 2009, TJ Sokol Olomučany - FK Blansko B

TJ Sokol Olomučany

2:5

FK Blansko B

Poločas: 0:4
Branky: Bednář, Nečas, Matuška, Pernica, Matuška
Střely na branku: 5:13
Rohy: 2:6
Diváků: 92

Sestavy

není

Trubák – Hanskut, (46. Stupka), Janíček, Pokoj, Klügl – Pernica, J. Cupal, Bednář (75 J. Mokrý), Nečas - Němec (65. Ťoupek), Matuška Náhradníci: Mokrý, Antal, Stupka, Ťoupek, Palatka Trenér: Roman Šindelka

V neděli jsme zavítali k poslednímu podzimnímu utkání na hřiště Sokolu Olomučany, kde jsme se utkali s nováčkem této soutěže.

Do Olomoučan jsme přijeli posíleni o hráče z A týmu. Touto cestou bych jim chtěl poděkovat a to především Honzovi Nečasovi, který takřka nevynechal v podzimní části žádné důležité utkání, dále Liborovi Němcovi a v neposlední řadě Davidovi Bednářovi. Účast těchto hráčů slibovala zajímavý a kombinační fotbal.

Do utkání jsme vstoupili aktivně. Od prvních minut jsme byli jasně lepším týmem. Naše středová řada kontrolovala míč a velmi přesvědčivě rozdávala balóny útočníkům. První branku vstřelil David Bednář, který se krásně uvolnil a nádhernou střelou otevřel skóre - 0:1, na druhou branku jsme nemuseli dlouho čekat, trefil se Jan Nečas - 0:2, ve 30. minutě to už bylo 3:0 po individuální samostatné akci se Marek Pernica bravurně uvolnil přes dva bránící hráče a nádherně našel na malém vápně Jana Matušku, který nedal brankáři šanci. Po té se trefil i Marek Pernica, který nechytatelnou střelou k tyči už zvyšoval na 0:4.

Do druhého poločasu vstoupili velmi dobře domácí hráči, po nedorozumění v naší obraně se po samostatné akci trefil domácí hráč a snížil na tříbrankový rozdíl - 1:4. Bylo znát, že jsme se s náskokem uspokojili a už jsme se tak dobře, jako v první půli neprosazovali. Ale i přesto jsme si vytvořili několik příležitostí a dokázali jsme náš náskok v 80. minutě zvýšit na 1:5, trefil se Matuška. Před koncem zápasu se z rohového kopu ještě jednou prosadili domácí a upravili tím konečný výsledek na 2:5.

Všem hráčům bych chtěl společně s naším realizačním týmem poděkovat za předvedenou hru a především za to, že si po celou dobu podzimní části dokázali udržet neporanitelnost. Doufám, že se nám na to v jarní části podaří navázat a postoupíme do 1.B třídy.