1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 2. října 2010, FK Blansko B - Olešnice

FK Blansko B

3:3

Olešnice

Poločas: 1:1
Branka: Gross 2, Klimeš

Sestavy

Němec - Rajtšlégr, Janíček (72. Hanskut), Klimeš, Juránek D. - Matuška, Jelínek (C), Cupal J., Blatný - Svoboda, Gross
Náhradníci: Hanskut, Cupal P., Antal
Trenér: Tomáš Šenk
Asistent: Tomáš Vach
Vedoucí mužstva: Petr Ševčík

není

Před začátkem utkání jsme řešili nepříjemný problém ohledně brankáře. Musel nastoupit mladší dorostenec Filip Němec. Vstup do utkání se povedl získali jsme si převahu a tu vyjádřili pěkným golem Míry Grosse. Celý první poločas jsme tým Olešnice k ničemu nepustili a o to víc mě mrzí gól, který jsme po naší velké chybě uprostřed hřiště soupeři darovali.

Druhý poločas už tak vydařený nebyl. Přestala fungovat hra krajních záložníků. Přesto jsme však šli opět do vedení, ale to nám vydrželo jen dvě minuty. Inkasovali jsme po standardní situaci, což je náš velký problém. Soupeř poté po jednom z brejků šel dokonce do vedení, ale pět minut před koncem se nám podařilo alespoň vyrovnat. S výsledkem a výkonem však nejsem spokojený. Takového soupeře musíme porážet. Na závěr bych chtěl vyzdvihnout výkon Filipa v brance. Vypořádal se s utkáním velice dobře a myslím, že z něj roste velmi dobrý brankář.

Tomáš Šenk