1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

18. kolo , 23. dubna 2011, FK Kunštát - FK Blansko B

FK Kunštát

2:0

FK Blansko B

Poločas: 1:0

Domácí nastoupili do zápasu s větším odhodláním zvítězit. S pomocí silného větru se dostávali do tlaku, který byl korunován gólem ve 13. min. ze standardní situace. Hosté z Blanska se nedostávali k zakončení až na vyloženou šanci Juránka, který nedokázal vtěsnat slabší nohou střelu ze sedmi metrů mezi tyče odkryté domácí branky. Zatímco hosté měli za první poločas ke skórování jen jedinou příležitost, domácí mohli skórovat ještě nejméně dvakrát. Jen díky špatnému řešení v zakončení zůstalo skóre nezměněno.

Druhý poločas byla více v tlaku rezerva Blanska, ale jen po pokutové území Kunštátu. Jedinou tutovou šanci hostů měl opět Juránek, ale opět ji měl na slabší nohu a proto skončila nevyužita. V závěru zápasu, kdy Blanenští vsadili vše na útok, skórovali domácí v 85. min. podruhé.