1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 22. října 2011, TJ Slavoj Vyšehrad - FK Blansko B

TJ Slavoj Vyšehrad

0:1

FK Blansko B

Poločas: 0:1
Branka: Pokorný

Sestavy

Veselý - Strachoň, Němec, Přikryl, Rudolf - Ševčík, Malík, Hejč, Zouhar - Beneš, Slouka

Suchý - Paděra, J. Cupal, Kopecký, Juránek - Majer, Nečas (C), Pokorný (70. Antal), Blatný - Mynařík, Matuška
Náhradníci: Švancara, Antal
Trenér: Radek Sedláček
Vedoucí mužstva: Jiří Grim

V rámci 11. kola čekal blanenský B tým nelehký soupeř z Vysočan, který poslední dvě utkání vyhrál (doma s Kořencem 4:0 a v Olešnici 3:0) a navíc neinkasoval branku. Trenér Radek Sedláček nemohl do utkání počítat s Andrejem Rekem, který byl pracovně vytížen.

Úvodní čtvrthodina naznačila, že utkání bude vyrovnané. Hosté si po několika dobrých kombinacích vytvořili střelecké příležitosti, ale nedokázali je lépe usměrnit. Na druhé straně Vysočany hrozili zejména z nepřesností v naší obraně. Po jedné ze střel Suchý svůj tým podržel, kdy reflexivně vyrazil nepříjemnou střelu.

Ve 28. minutě přišla vedoucí branka hostí. Po závaru v pokutovém území domácích se míč odrazil k Pokornému, který na velkém vápně měl dostatek času si míč zpracovat a připravit k technické střele k tyči - 0:1.

Zbytek prvního poločasu se pak dohrával převážně ve středu hřiště, vyložené šance k vidění nebyly.

Po čtvrthodinové přestávce byla zahájena druhá půle. Postupem času byly vidět příležitosti na obou stranách. Vysočanský Slouka prošel naší obranou až k Suchému, kterého lehkým lobem sice překonal, ale míč skončil těsně nad brankovou konstrukcí. Na opačném poli měl dobré vyhlídky ke skórování Blatný, bohužel ani on pro tento zápas neobul střelecké kopačky.

V závěru utkání měli domácí mírně navrch, ale k vyrovnávací brance to nevedlo. Utkání tedy skončilo hubenou a vybojovanou výhrou hostů z Blanska, kteří prodloužili sérii bez ztráty bodu již na šesté utkání a díky výhře Doubravice nad Jedovnicemi (2:0) se posunuli na druhou příčku tabulky.