1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

12. kolo , 30. října 2011, FK Blansko B - Šošůvka

FK Blansko B

5:1

Šošůvka

Poločas: 4:0
Branky: 30. a 46. Majer, 5. Pokorný, 13. Juránek, 34. Matuška - 51. Doležel
ŽK: 42. Majer, 85. Paděra - 14. Bezděk, 52. Odehnal, 65. Petlach, 65. Zouhar
Diváků: 80
Rozhodčí: Pinkava - Pernica, Stupka

Sestavy

Suchý - Paděra, J. Cupal, Kopecký, Juránek - Sedláček (78. Freiwald), Nečas (C), Pokorný (71. Antal), Blatný - Majer (89. Mynařík), Matuška
Náhradníci: Rek, Antal, Freiwald, Mynařík, Švancara
Trenér: Radek Sedláček

Valach - Musil (C) (73. Nemeškal), M. Petlach, Odehnal, Manoušek (36. R. Petlach) - Kuchař, Bezděk, Doležel, Knödl - Zouhar, Sehnal
Náhradníci: Nemeškal, R. Petlach
Trenér: Stanislav Šindelka

Po šesti-zápasové sérii vítězství nás čekal nevyzpytatelný soupeř z Šošůvky. Utkání bylo přesunuto na stadion Údolní z důvodu havárie na elektrickém zařízení, nefunkčního topení a ohřevu vody.

Úvodní minuty patřily svěřencům Radka Sedláčka, kteří svým nasazením dělali velký vítr v hostující obraně a soupeři takřka nepůjčili míč. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Již v 5. minutě se prosadil z malého vápna středopolař Pokorný, jež dostal výbornou přihrávku od Majera - 1:0.

Ve 13. minutě rozehrával rohový kop Pokorný, centr doputoval až na levačku Juránka, který nekompromisní střelou na vzdálenější tyč navýšil vedení na 2:0.

Hostující tým těžil převážně z dlouhých výkopů svého brankáře. Po jednom takovém si míč zpracoval Luděk Sehnal a chytrou střelou orazítkoval břevno Suchého branky.

Na druhé straně bylo několik dalších vyložených příležitostí k vstřelení branky, ale ani Sedláček, ani Majer nedokázali své úniky lépe zakončit. Ve 30. minutě se Majer již mohl radovat, kdy střelou z otočky nedal hostujícímu strážci svatyně nárok - 3:0.

O čtyři minuty později se prosadil také druhý útočník Matuška, který mířenou střelou rozvlnil síť - 4:0.

Do druhého poločasu jsme chtěli navázat na kvalitní výkon v první půli, což se stalo pouze z části, protože soupeř se zvedl a vzdoroval více než v dosavadním průběhu.

Vstup do druhé pětačtyřicetiminutovky se nám povedl. Ve 46. minutě Sedláček zatáhl míč po pravé straně a nacentroval ho před branku, brankář Valach centr podcenil, myslel si, že je již mimo, ale z ničeho nic se objevil před dobíhajícím Majerem, který neměl problémy uklidit ho z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru - 5:0.

V 51. minutě využil chyby domácích obránců Doležela svůj samostatný nájezd zakončil levačkou na bližší tyč - 5:1. Tato branka našeho soupeře nakopla a zbývající průběh utkání již nebyl tak jednoznačný. Ovšem šošůvští si nedokázali vypracovat vyloženou příležitost, kterou by stav utkání zdramatizovali.

Branka do konce utkání již nepadla. Jediné, co si rozhodčí zapisoval, byly žluté karty na obou stranách po několika nevybíravých zákrocích.

Blanenský B tým zůstává o bod na druhé pozici za vedoucím Sloupem, který si na domácím hřišti poradil s celkem Vysočan v poměru 2:1, ale třetím Jedovnicím odskočil již na rozdíl tří bodů. Ty pouze remizovaly v domácím prostředí 1:1 s Olomučany.

Další výsledky 11. kola: Kořenec - Rudice 5:1 (3:1), Olešnice - Letovice 5:1 (0:0), Skalice - Drnovice 1:1 (1:0), Doubravice - Boskovice B 0:5 (0:1)