1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

15. kolo , 27. dubna 2013, FK Blansko - AFK Tišnov

FK Blansko

6:0

AFK Tišnov

Poločas: 4:0
Branky: Ševčík 3, R. Souček 2, Doležel

Do zápasu s Tišnovem jsme vstupovali s vědomím, že v minulém kole soupeř dokázal připravit o body favorizované Veselí po remíze 4:4 a postavení v tabulce proto nemusí odpovídat jeho aktuální formě.

To se také částečně potvrdilo, protože Tišnov podal sympatický výkon a oproti minulému utkání v Bystrci donutil naše kluky k odpovědné a kvalitní hře po většinu utkání. Předvedli jsme několik učebnicových akcí a zápas jsme si bez větších problémů pohlídali.

Skóre otevřel již v 5. min. R. Souček, když zakončil hlavou krásnou akci, kterou připravil Pačovský. Ten zatáhl míč po pravé straně, obešel dva protihráče a poslal do vápna přesný centr, který Radek proměnil ve vedoucí branku. V 9. min. Pačovský předvedl podobnou akci, na jejím konci byl tentokrát ve vápně nepokrytý Ševčík, který zvýšil na 2:0.

V 10. min. měl další příležitost po rohu Němce Sekanina, v dobré pozici však hlavou nedal. V 11. min. chytil gólman Tišnova další šanci Ševčíkovi. O tři minuty později vystřelil R. Souček a brankář soupeře tentokrát chyboval a míč si srazil do brány - 3:0.

Ve 21. min. se mohl radovat Buchta, k míči nacházejícímu se těsně před brankovou čárou se však nedokázal dostat. Poté měl první střelecký pokus Tišnov, ale ten skončil mimo bránu. Ve 23. min. nebezpečně hlavičkoval R. Souček po centru Němce z levé strany. Ve 26. min. jsme po naší chybě pustili do šance soupeře, Husnaj střelu vyrazil.

Ve 30. min. se netrefil z přímého volného kopu Ševčík. Přesto jsme ještě neřekli poslední slovo, protože v posledních sekundách prvního poločasu trefil Doležel z první odražený míč a střelou k tyči uzavřel poločasový stav na 4:0.

Druhou půli otevřela střela R. Součka do břevna. Ve 35. min. jsme vyprodukovali hned několik střeleckých pokusů, všechny však byly nepřesné. Ve 39. min. se uvolnil Mlčoušek, pronikl po pravé straně a předložil míč Ševčíkovi, který mazácky zvýšil na 5:0. Konečnou podobu výsledku dal ve 43. min. Ševčík, který se prosadil střelou k pravé tyči - 6:0. Další útočné akci jsme již bohužel neproměnili nebo stála v cestě branková konstrukce.