1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

7. kolo , 5. října 2013, FK Blansko - TJ Tatran Starý Lískovec

FK Blansko

3:1

TJ Tatran Starý Lískovec

Poločas: 1:0
Branky: Gansukh 2, Gregor

Další domácí utkání sehráli starší žáci proti nepříjemnému soupeři, týmu Starého Lískovce. Od prvních minut byli tentokrát hráči Blanska jasně lepší a vytvářeli si spoustu brankových příležitostí. Jednu z nich po spolupráci s Ševčíkem v 10. min. proměnil Gansukh - 1:0. Další šance Gregora, Šmerdy a Ševčíka bohužel zůstaly nevyužity. Hosté hrozili jen po standartních situacích.

Úvod druhého poločasu ale domácím nevyšel a hosté po brejkové situaci ve 40. min. srovnali na 1:1. Branka je povzbudila a byli v této fázi utkání více nebezpeční. Naštěstí hráči Blanska zabojovali a postupně si vytvořili opět trvalý tlak a také šance. Dvě střely Šmerdy z hranice velkého vápna skončily jen na tyči branky hostí.

Zpět vedení domácí zaslouženě získali v 55. min. po volném kopu Sekaniny, kdy míč vypadl brankáři hostí z rukou a pro Gregora nebyl problém ho dopravit do opuštěné brány - 2:1. V 60. min. pak po ideální nahrávce Mlčouška pečetil vítězství svoji druhou brankou v utkání Gansukh - 3:1.

Důležité vítězství, které si díky neproměňování šancí z úvodu zápasu museli kluci vybojovat až v závěru. Tabulka krajského přeboru je velice vyrovnaná, rozdíl mezi týmy na 1. a 7. místě je pouze dva body. Proto je zisk tří bodů z dalšího domácího utkání proti Slovanu Brno téměř povinností. Utkání se hraje tuto sobotu 12. 10. od 11:15 na stadionu na Údolní.