1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

1. kolo , 24. srpna 2013, FK Blansko - TJ Tatran Bohunice

FK Blansko

11:2

TJ Tatran Bohunice

Poločas: 6:0
Branky: Žáček 3, Moravec 3, Rek 2, T. Farník, Bartoš, Beránek

K úvodnímu zápasu nové sezóny jsme nastoupili s několika hráči přípravky a ti se k naší spokojenosti mezi staršími chlapci neztratili. Po vydařeném vystoupení jsme si tak připsali zaslouženě tři body do tabulky.

Již v 1. min. nastřelil Bartoš břevno a pokračovali jsme v tlaku, ze kterého jsme vytěžili nebezpečnou střelu Součka. Ve 4. min. jsme při útočném snažení zapomněli na zadní vrátka a osamocený útočník soupeře se ocitl za zády obránců. Jeho střelu kmenový gólman přípravky Rybář tečoval a míč skončil na tyči. V 6. min. jsme se ujali vedení po trefě Žáčka.

V 8. min. střílel nebezpečně Beránek. V 10. min. se znovu projevila nesehranost v naší obraně a velkoušanci Bohunice zazdily střelou vedle. V 11. min. střílel na bránu Žáček, u vyraženého míče byl nejdříve Moravec, který zvýšil na 2:0.

Ve 12. min. poslal výborný centr z pravé strany Štěpánek a Farník se hlavou nemýlil. V 16. min. skončila tečovaná střela Reka na tyči. V 19. min. zahrozili hosté dalším rychlým protiútokem, výsledkem byl pouze rohový kop. Ve 20. min. zužitkoval centr Reka Bartoš, který zvýšil na 4:0.

Ve 28. zahrál soupeř v pokutovém území rukou a pokutový kop proměnil Rek. Na konci poločasu jsme Bohunice zatlačili do hluboké defenzivy. Nejprve ve 29. min. střílel dvakrát Beránek a následně Rek. Dočkali jsme se až o minutu později, kdy poločasové skóre uzavřel Moravec, jehož skákavá střela skončila za zády brankáře hostů.

Ve druhé půli si úvodní šanci vytvořili ve 32. min. hosté. Za minutu mířil po kombinační akci na zadní tyč Štěpánek, ale těsně minul. Ve 35. min. jsme po další střele Štěpánka zahrávali rohový kop. Následně jsme si vybrali znovu slabší chvilky v obraně, které tentokrát soupeř potrestal. Ve 36. min. snížil na 6:1 a ve 38. min. odpískal rozhodčí pokutový kop ve prospěch hostů, který znamenal další zásah v naší síti.

Ve 42. min. se však po faulu na Bartoše kopala již třetí penalta a Rek se ani podruhé nemýlil. V závěrečné čtvrtině zápasu se kluci znovu rozstříleli a přidali další branky. Ve 45. min. zahrával rohový kop Žáček a Moravec byl před gólmanem soupeře dostatečně důrazný a dostal míč za jeho záda. V 50. min. Štěpánek dlouhým nákopem vyslal do sólové akce Žáčka, který zvýšil na 9:2.

V 52. min. se trefil Bartoš, bohužel však z ofsajdového postavení. V 53. min. naposledy zahrozily Bohunice, náš mladý brankář však předvedl výborný zákrok. V 56. min. se po spolupráci J. Součka s T. Farníkem dostal do zakončení Žáček a vstřelil další gól. Skóre uzavřel v 58. min. Beránek.