1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

7. kolo , 5. října 2013, FK Blansko - TJ Tatran Starý Lískovec

FK Blansko

4:2

TJ Tatran Starý Lískovec

Poločas: 3:0
Branky: Beránek 2, Rek, Bartoš

Ve 3. min. se dostal do úvodní příležitosti Beránek. Na pravé straně se mu nabízel zcela volný J. Souček, Martin však zvolil střelu, kterou brankář hostů vyrazil. Ve 4. min. se však již Beránek dočkal a otevřel gólový účet zápasu. V 9. min. poprvé zahrozil Lískovec, z protiútoku se však dostal do velké šance opět aktivní Beránek, který však tentokrát zakončil mimo bránu.

Ve 14. min. střílel Rek po individuálním průniku. V 18. min. Rek střelou na vzdálenější tyč zvýšil na 2:0. Za dašlí minutu Rek vysunul kvalitní přihrávkou Beránka, který obešel gólmana hostů a do prázdné brány navýšil náš náskok - 3:0. Ve 20. min. byl blízko ke skórování Švaňhal, střílel však mimo. Ve 24. min. byla brána příliš malá také hostům. Poločas jsme dohráli v klidu a do kabin jsme šli s luxusním tříbrankovým náskokem.

Začátek druhé půle zastihl oba týmy v útlumu, ze kterého se jako první dostal náš soupeř, kterému se ve 39. min. podařilo snížit na 3:1 a vrátit se tak do zápasu. Ve 43. min. se Lískovec dostal do další šance, když dlouhý výkop přes půl byl tečovaný a hosté se dostali k zakončení, které však nezvládli. Ve 45. min. se konečně dostali ke slovu naši hráči, když povedenou kombinační akci zakončoval Švaňhal, bohužel však nepřesně.

Ve 48. min. zahrával Lískovec přímý volný kop, se střelou i následnou dorážkou si Bastl poradil a následoval rychlý protiútok, při kterém jsme se sami chytili do ofsajdové pasti. V 53. min. jsme vytvořili závar před bránou soupeře, který zakončila střela Stupinského. V 56. min. prošel Rek individuálně přes celé hřiště, chyběla pouze třešnička na dortu v podobě přesného zakončení. V 59. min. potvrdil naše vítězství po přihrávce Moravce Bartoš - 4:1. Nic na tom nezměnil ani fakt, že jsme v 60. min. pustili soupeře do přečíslení dva na jednoho, ze kterého se povedlo Starému Lískovci snížit na konečných 4:2.