1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

14. kolo , 14. června 2014, FK Blansko - SK Líšeň B

FK Blansko

3:2

SK Líšeň B

Poločas: 2:0
Branky: Gansukh, R. Keprt, Zeman

„Zápas se hrál na dobře připraveném hřišti na Údolní. Museli jsme se obejít bez čtyř hráčů, kteří nastoupili do minulého utkání. Všichni hráči si poslední utkání sezóny vychutnávali. Byl to pohledný zápas. Hýřili jsme pohybem a dobře kombinovali. Nastřelili jsme břevno, tyč a další stoprocentní šance zůstaly nevyužity. Hosté vstřelili branky z ojedinělých útoků, tu druhou pět minut před koncem a závěr zápasu tak zdramatizovali. Naše vítězství je zasloužené, protože po celé utkání jsme měli územní převahu. Cíl, který jsme si před sezónou dali, tedy umístit se do pátého místa, jsme splnili. V jarní sezoně nebyl jediný zápas, že bychom nastoupili kompletní. Dlouhodobě zranění jsou Loula, Psota, Bílek a další hráče pak často trápili nemoci. Škoda nešťastných porážek v Třebíči, Přerově a v doma s Otrokovicemi, když jsme dvakrát vedli o dvě branky a nakonec prohráli. Naše umístění tak mohlo být ještě lepší. Na třetí Přerov jsme měli ztrátu 2 body, na druhou Vrchovinu 7 a první Třebíč 8 bodů. Do staršího dorostu vychází 10 hráčů, končí trenér a vedoucí mužstva. Zůstává 9 hráčů a jeden se vrací z hostování. Ze starších žáků vychází jedenáct hráčů. Na závěr bych chtěl všem hráčům za odvedené výkony poděkovat a popřát těm co zůstávají i co vycházejí, aby vytvořili tak dobrou partu, jaká byla v letošním týmu mladšího dorostu,“ poznamenal trenér Jiří Pokoj starší.

Starší dorost

FK Blansko - SK Líšeň B 2:1 (1:0)
Branky: Beránek, P. Souček
Dorost FK Blansko - sezóna 2013/2014
FK Blansko
Starší a mladší dorostenci pod vedením trenérského dua Jiřího Pokoje staršího a mladšího. Starší dorostenci obsadili 11. místo, mladší 4. místo.