1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

17. kolo , 28. března 2015, FK Blansko - TJ Tatran Bohunice

FK Blansko

0:1

TJ Tatran Bohunice

Poločas: 0:0

Na úvod jarní části soutěže se mladší dorostenci utkali s 2. týmem tabulky Tatranem Bohunice, který přijel do Blanska jako jasný favorit. Na hřišti to ale znát nebylo.

První poločas se hrál vyrovnaný zápas s minimem šancí. Za zmínku stojí jen střela Šmerdy z hranice velkého vápna a nebezpečně tečovaný míč po standardní situaci Bohunic, se kterým si pozorný Holík poradil. Ve 30. min. byl vyloučen hráč Bohunic za napadení protihráče v přerušené hře.

I z tohoto důvodu se na úvod druhého poločasu hosté stáhli před svoji branku a čekali na brejky. Hráči Blanska si vytvořili tlak a přišly i šance. Bohužel D. Zmeko ani Hanák je neproměnili.

V závěru utkání hosté oživili hru střídáním a vytvořili si také šance. Nejprve Holík zlikvidoval samostatný nájezd, o chvíli později 2x vykopával míč z prázdné brány Šamalík. Ve 2. min. nastavení se bohužel hosté po chybě naší obrany již prosadili a trochu nespravedlivě si za výhru 1:0 odvezli z Blanska všechny body.

Hodnocení vedoucího týmu

„Za předvedenou hru musím kluky pochválit, bojovali až do konce, bohužel alespoň remízu neuhájili. Situaci nám také dost komplikuje trávník na Mlýnské, který patří jednoznačně k nejhorším v soutěži a technické hře našeho mužstva vůbec nevyhovuje. O nápravu se tak pokusíme v neděli, kdy zajíždíme do Kyjova, kterému máme z podzimu co vracet.“