1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

26. kolo , 14. června 2015, SK Líšeň B - TJ Sokol Bořitov

SK Líšeň B

4:0

TJ Sokol Bořitov

Poločas: 2:0
Branky: Leasure 2, Marek, Pavkeje
Rozhodčí: Martinec - Dohnal, Polonec

Sestavy

Zigo - Široký (C), Marek, Leasure, Bednář, Večeřa, Walla, Lontras (29. Skočovský), Bohuslav, Vejmělek, Pavkeje
Náhradníci: Turek, Vránek, Číhal, Rychetský, Skočovský
Trenér: Martin Máša

F. Němec (89. Kovář) - Zavoral, P. Zouhar, M. Havlík, Kopecký, M. Hrazdíra, J. Havlík, L. Majer (87. T. Fojt), P. Beneš, Včelař (58. O. Hrazdíra), Mareček (C)
Náhradníci: A. Vašák, O. Hrazdíra, T. Fojt, Kovář
Trenér: Radek Sedláček

K utkání jsme nastoupili tentokrát bez posil z Blanska a tedy v kombinované sestavě i s hráči B týmu. Byla zvolena vyčkávací taktika se zataženou obranou a napadáním domácích od středového kruhu.

Ve 13. min. se po naší chybě domácí ujali vedení, když se po přihrávce z levé strany prosadil volný hráč před brankou - 1:0.
V 19. min. následovala obdobná situace s tím rozdílem, že se tentokrát po centru prosadil domácí hráč hlavou - 2:0. Tímto skóre také skončil první poločas, v němž byli Líšeňští lepším týmem.

Ve druhém poločase jsme drželi s domácími krok do 73. min., když se po jasném ofsajdu gólově prosadili potřetí - 3:0.
V 79. min. po individuální akci z levé strany upravili domácí na konečných 4:0. Naši hráči i přes jednoznačnou prohru v improvizované sestavě podali dobrý výkon, za který se nemusí stydět. Někteří si na I. A třídu sáhli poprvé v životě.

Poslední mistrovské utkání sehrají fotbalisté TJ Sokol Bořitov tento pátek 19. června, kdy od 18:00 hostí na domácím hřišti v Bořitově již jistého postupujícího do krajského přeboru, celek FC Boskovice.