1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 2. dubna 2016, FK Blansko - FC Boskovice - Letovice

FK Blansko

7:0

FC Boskovice - Letovice

Poločas: 4:0
Branky: 11. a 32. Šmerda, 15. Feik, 23. Ševčík, 50. Prudil, 59. Souček, 70. Gansukh
ŽK: 38. R. Souček - nikdo
Diváků: 50
Rozhodčí: Kosička - Líkař, Kovářová

Sestavy

Veselý - Kouřil (65. Šenkeřík), Feik (C), Gregor, R. Němec - Mlčoušek (20. Formánek), R. Souček, D. Šmerda, Ševčík - Prudil, Gansukh
Náhradníci: Šenkeřík. Formánek
Trenér: Zdeněk Veselý
Vedoucí týmu: Josef Šmerda

Šamšula - Skácel, Dovrtěl (67. Čada), Pinkava, Štěrba (74. Hýl), Müller (54. Procházka), Šafr, Chládek, Kovář (41. Vladík), Hlaváček (C), Tichý (60. Stejskal)
Náhradníci: Hýl, Stejskal, Čada, Vladík, Procházka
Trenér: Milan Strya
Asistent č. 1: Jiří Šamšula
Trenér: Aleš Novotný
Vedoucí týmu: Milan Skácel

Po čtrnáctidenní pauze nás v dalším domácím utkání čekal celek Boskovic.

Hned v 1. minutě zápasu vystihl Ševčík váhavou rozehrávku hostí, dostal se z levé strany do pokutového území, jeho přihrávka však nenašla žádného spoluhráče. I v další minutách zápasu jsme byli lepším týmem a postupně jsme se začali prosazovat střelecky.

V 11. minutě pronikl po pravém křídle Gansukh, přihrál do vápna Prudilovi, který přistrčil na vápno Šmerdovi a jeho přesná střela skončila u levé tyče soupeřovy branky - 1:0. O čtyři minuty později zahrával roh z pravé strany Němec a Feik nadvakrát dostal míč do sítě - 2:0. Ve 23. minutě zatáhl míč po pravé straně Prudil, prošel s ním až do pokutového území odkud přihrál Ševčíkovi, který střelou ke vzdálenější tyči zvýšil na 3:0.

Pak se ke slovu dostali i hosté, když využili nedůrazu na naší levé straně hřiště a po následné kolmici středem obrany postupoval sám na naši branku hostující Skácel. Veselý však vytáhl výborný zákrok a Skácelovu střelu vytlačil těsně mimo své pravé tyče. V 32. minutě nám jinak výborný hlavní rozhodčí neponechal výhodu a nenechal dohrát naši akci, ze které jsme vstřelili další branku. K odpískanému trestnému kopu z 28 metrů se však postavil Šmerda a střelou přes zeď nedal Šamšulovi v brance hostí šanci - 4:0.

Ve druhé půli už hra neměla takové tempo jako v prvním poločase. Do dobré příležitosti se nejprve dostali hosté, když po naší chybě postupoval hostující hráč z pravé strany na naši branku, stíhající Gregor ve spolupráci s Veselým však stačili na poslední chvíli jeho snahu překazit a následnou střelu z vápna Veselý bez problémů kryl.

Poté už jsme zase hráli především my. V 50. minutě hosté srazili náš trestný kop na levou stranu pokutového území, k míči se dostal Feik, jehož oblouček přes vybíhajícího brankáře hlavou dorazil do sítě Prudil - 5:0. V 59. minutě našel přesný centr Ševčíka před brankou zcela volného Součka, který hlavou zvýšil na 6:0. Skóre utkání završil v 70. minutě Gansukh po nezištné přihrávce Prudila z levé strany - 7:0.