1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

přátelské utkání , 21. března 2010, FK Blansko B - TJ Sokol Olomučany

FK Blansko B

4:2

TJ Sokol Olomučany

Poločas: 2:2
Branky: 7. a 67. Němec, 35. Jelínek, 86. Antal

Sestavy

Trubák - Rybář J., Hanskut, Janíček T., Rajtšlégr - Stupka, Klügl, Jelínek, Antal - Němec - Navrkal
Trenér: Tomáš Šenk

není

Trenér B týmu Tomáš Šenk měl vinou několika omluvených hráčů k dispozici užší kádr. I tak se na tréninkovém hřišti na Údolní hrál zajímavý fotbal.

Již v 7. minutě si dlouhý výkop Trubáka na útočné polovině zpracoval Libor Němec a přesnou střelou k levé tyči poslal svůj tým do vedení - 1:0. V 15 . minutě zahrozili hosté, střela útočníka Olomučan skončila těsně vedle. Za tři minuty již bylo vyrovnáno. Po zaváhání obrany přelstil Trubáka protihráč chytrým lobem - 1:1. Za další tři minuty pak dokonce Olomučany výsledek otočily, když centr Rychnovského zprava zužitkoval přesnou hlavičkou na zadní tyči útočník - 1:2. Blanenští se ihned snažili vyrovnat. Ve 30. minutě nadělal hostujícímu brankáři plno starostí trestný kop Němce. Ve 35. minutě se pak B týmu podařilo vyrovnat. Do míče se z voleje opřel Mirek Jelínek a bombou pod břevno rozvlnil síť - 2:2.

Úspěšný střelec se však zranil a celý druhý poločas sledoval pouze z lavičky. I v deseti lidech se Blansku podařilo vyhrát. V 67. minutě Němec přeloboval hostující obránce a doklepl míč za překvapeného brankáře - 3:2. Stejný hráč mohl v 75. minutě dovršit hattrick. Po chybě v rozehrávce obstřelil brankáře, míč však na poslední chvíli odvrátil z brankové čáry jeden z obránců. Brankář Olomučan byl v permanenci také při trestném kopu i rohovém kopu Němce, v obou případech míč vyrazil stejně jako střelu Hanskuta opět po přihrávce Němce. Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě pěknou střelou k pravé tyči Tomáš Antal - 4:2.