1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

19. kolo , 25. dubna 2010, AFK Letovice - FK Blansko B

AFK Letovice

0:3

FK Blansko B

Poločas: 0:0
Branky: Němec 2, Pernica

Sestavy

není

Trubák - Klügl, Jelínek, Hanskut, Rajšlégr - Antal (70. Stupka), Němec, Nečas (75. Navrkal), Beneš - Pernica, Matuška
Trenér: Tomáš Šenk

Od první minuty bylo znát, kdo je na hřišti jasným favoritem. V prvním poločase jsme si vytvářeli šance, bohužel finální přihrávku a zakončení jsme postrádali. I když jsme předváděli pohledný fotbal se spoustou krásných akcí, branku se nám v první půlce nepodařilo vsítit.

Druhý poločas byl z naší strany co se herního projevu týče nesrovnatelný s prvním. I když jsme opět Letovice přehrávali, kazili jsme nahrávky a dělali zbytečné chyby v rozehrávkách. V první minutě druhé půle to tam konečně spadlo, když se krásně hlavou trefil Marek Pernica. Domácí zahrozili jen výjimečně a to díky rychlonohému útočníkovi, který když se dostal k míči, dokázal, že ho naši obránci nemohou nechat bez povšimnutí. Ale jak se říká, jeden hráč mužstvo nedělá a když zbytek domácích nedokázal najít přihrávkou či dlouhým pasem zmíněného útočníka (což se stávalo často), soupeř prakticky naši branku neohrozil. A tak Letovičtí pod stálým tlakem čelili našim šancím. Pět minut před koncem se už zdálo, že odjedeme z Letovic s jednobrankovou výhrou, ale pak začal úřadovat nejlepší hráč zápasu Libor Němec. V 86. minutě si udělal z domácích hráčů (jak by řekl Lumča Fikec - pic pic, bum bum, pocem, kam jdeš) stojící kužele. Deset metrů za půlkou se vydal na sólo když stačil obejít tři hráče, až se ocitl před domácím brankařem, kterého položil na zem a přesnou trefou k tyči zvýšil stav utkání na 0:2. Konečný vysledek završil MUŽ ZÁPASU v 92. minutě, když krásnou střelou z dvaceti metrů nedal gólmanovi šanci a opět trefou k tyči uzavřel skóre na 0:3.

V tabulce jsme odskočili už na dvanáct bodů, tak doufejme, že se nám bude hrát už v klidu a pohodě po zbytek sezóny.