1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

20. kolo , 1. května 2010, FK Blansko B - Sokol Drnovice

FK Blansko B

3:5

Sokol Drnovice

Poločas: 2:2
Branky: Cupal 2, Pernica
ŽK: Pokoj, Janíček, Hanskut

Sestavy

Trubák - Klügl, Janíček T., Hanskut, Rybář - Antal (79. Stupka), Pokoj, Nečas, Cupal - Pernica, Jelínek (46. Matuška)
Připraveni na střídaní: Matuška, Navrkal, Stupka
Trenér: Tomáš Šenk

není

Do Blanska přijel tým Drnovic, o kterém bylo jasné, že bude mít větší kvalitu než naši dosavadní soupeři. Hned od začátku zápasu bylo vidět, že se nás soupeř nebojí a hrozil z rychlých protiútoků. Nejvíce využíval chyb našich obránců ve středové řadě, kde jsme vůbec nepokrývali hráče, kteří měli prostor, dá se říct pro všechno. Špatně jsme hráče obsazovali, byli jsme nedůrazní a stáli od nich pět metrů. Naše špatná hra vyústila v první branku hostí, když jsme nepokryli jednoho z útočníků, který si narazil míč se spoluhráčem před velkým vápnem a pohodlně vsítil první branku zápasu. Jako přes kopírák padla po chvíli i druhá branka a skóre se měnilo na 0:2. Naštěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat zásluhou Pernici a Cupala a tak skončil i první poločas.

Před druhou půli musel trenér Šenk zvýšit hlas v kabině, ale jako by si hráči z jeho slov nevzali ponaučení. Ještě neuběhlo ani deset minut a soupeř nás opět trestal. Jak jinak než z naší chyby, kdy zůstal opět nepokrytý drnovický hráč, který se vydal přes náš střed a s jednou narážkou spoluhráče se dostal na dostřel naší branky a nedal Trubákovi šanci. A byl to i čtvrtý a pátý gól. Setnička a Haničinec stačili v pohodě na naši obranu sami a dělali si co chtěli. Jeden z jmenovaných prošel obranou jako nůž máslem a zastavit se nám ho podařilo jen za cenu faulu ve vápně. Pokutový kop se štěstím hosté proměnili.Drnovice přidaly poslední branku po pěkné individuální akci, když se z pravé strany vydal na sólo drnovický útočník, prošel přes 4 hráče a technickou střelou podél Trubáka uzavřel drnovické vystoupení.

Nám se podařilo jen korigovat výsledek brankou Cupala. Příští týden nás čeká Vavřinec. Pokud hráči nedodrží to, co se jim před zápasem řekne a budou hrát tak jako proti Drnovícím, tak nás potrápí i poslední tým tabulky.