1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

23. kolo , 5. června 2010, FK Blansko - SK Líšeň

FK Blansko

3:2

SK Líšeň

Poločas: 2:1
Branky: Zmeko O., Blažek, Souček

Sestavy

Zemach - Feik, Študent, Blažek, Zmeko D. - Závodný, Šíbl, Kohút - Souček - Zmeko O., Vintr (C)
Náhradníci: Kala, Šmerda, Hoferek, Buš
Trenéři: Michal Šenkeřík, Jan Matuška
Vedoucí týmu: Jiří Kratochvíl

není

Utkání bylo vinou špatného stavu hrací plochy stadionu Na Údolní přesunuto na Mlýnskou. Vinou zranění chyběli Maňoušek a Loula, Matuška a Sedlák byli pro změnu na školním výletě. Do brány s ochotou postavil Vítek Zemach a z přípravky byli povoláni posily Šmerda a Feik.

Utkání začalo poněkolikáté v náš prospěch, když jsme po pěkných brankách Blažka a O. Zmeka brzy vedli 2:0. Po našich chybách se však podařilo soupeři srovnat a nám tak nastala stížená situace. To však nevadilo tvůrci naší hry Pavlu Součkovi, který opět zavelel. Svojí střelou, která nedala brankáři soupeře šanci nás poslal do vedení. Hráči, kteří nenastupují tak pravidelně ukázali, že můžou být náhradou za hráče starší a zkušenější!

Po tomto utkání si kluci mohou v prvé řadě poděkovat sami za odvedený výkon a za to, že dotáhli zápas do zdařilého konce. V tabulce jsme tak uhájili vedoucí pozici. V sobotu nás čeká Sparta Brno, což by měl být kvalitní zápas. Jak dopadne nevím a ani to co bude dále s blanenskou kopanou. Byla by ostuda starších občanů Blanska, kteří se kdy do fotbalu angažovali a radnice potažmo jejího vedení, kdyby těmto mládežníkům tuto krásnou hru vyškrtli!!! I ve špatné ekonomické situaci by se mělo myslet co zanecháme generacím mladším! Věřím v rozum a ve věci, které přinášejí životní radosti!