1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

13. kolo , 30. října 2010, FK Blansko B - FRAMOZ Rousínov B

FK Blansko B

1:3

FRAMOZ Rousínov B

Poločas: 0:1
Branka: 53. Gross

Sestavy

Trubák - Rajtšlégr, Hanskut (36. Matuška), Janíček T., Juránek D. - Antal, Klimeš, Pokoj, Blatný - Gross, Jelínek (C)
Náhradníci: Beneš, Matuška, Cupal P.
Trenér: Tomáš Šenk
Asistent: Tomáš Vach
Vedoucí mužstva: Petr Ševčík

není

Souboj dvou týmů, které od sebe před utkáním dělily dva body (Blansko B jich mělo 14, Rousínov B 12) začal mnohem lépe pro hosty.

Již ve 2. minutě využil volný Hradil nedůslednosti obrany při pokrytí standardní situace a poslal Rousínov B do vedení - 0:1.
V 10. min. Blanenští odpověděli centrem Pokoje a hlavičkou Jelínka, kterou brankář s námahou vyrazil na roh. Blanenský kapitán měl na noze vyrovnání v 15. min., když po pěkné kombinační akci na pravé straně odcentroval Rajtšlégr, brankář míč vyrazil pouze k nohám Jelínka, jehož střelu do odkryté branky jeden z obránců Rousínova tečoval mimo. Hosté mohli své vedení navýšit ve 31. min., když jejich útok skončil střelou útočníka do tyče.

Po změně stran to chvíli vypadalo na velký obrat. Blanenští svého soupeře zatlačili do defenzívy a brzy se dočkali vyrovnání.
V 53. min. našel Klimeš na pravé straně Blatného, který zacentroval do vápna na Grosse, který prokázal pověst kanonýra a svoji sedmou podzimní brankou vyrovnal - 1:1. Chvíli poté se za hostujícím brankářem zatřáslo břevno. V 72. min. byl blízko k vedoucí brance Beneš, jehož prudkou hlavičku na zadní tyči brankář Rousínova vyrazil. Tato šance Blanenské mrzela dvojnásob v 76. min., když se po standardní situaci prosadil Pupp - 1:2. Naše mužstvo už se k vyrovnání nedopracovalo a v závěru jeho snahu definitivně zmařil brejk Rousínova, který znamenal konečnou prohru 1:3.