1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

10. kolo , 10. října 2010, FC Moravský Krumlov - FK Blansko

FC Moravský Krumlov

1:4

FK Blansko

Poločas: 0:2
Branky: Trtílek 2, Pištělka, Zouhar

Před utkáním na hřišti čtvrtého týmu tabulky krajského přeboru staršího dorostu se dal očekávat vyrovnaný souboj týmů z popředí tabulky, dění na hrací ploše však tabulkovému postavení soupeřů neodpovídalo. Naši starší dorostenci byli od prvního do posledního hvizdu jednoznačně lepším týmem, svého soupeře po celý zápas přehrávali a vytvořili se i dostatek gólových příležitostí. Sice se nepodařilo všechny proměnit, ale v prvním poločase nejprve Michal PIŠTĚLKA chladnokrevně a s velkým přehledem zakončil kombinační akci, která začal vpravo u Honzy Sedláčka - 0:1. Poločasový účet zvýšil na 0:2 po průniku středem domácí obrany Honza TRTÍLEK.

Ve druhé půli na 0:3 zvýšil z 18 metrů přesnou a tvrdou přízemní střelou k tyči Tomáš ZOUHAR. Zmar domácích pak na 0:4 po hrubé chybě domácích stoperů s přehledem dokonal Honza TRTÍLEK. Domácí se sice pokoušeli o brejky, nebyli z nich však nebezpeční až do poslední minuty zápasu, kdy se jim podařilo snížit na 1:4 vydařenou střelou do "šibenice" poté, co naše obrana, patrně už duchem v šatně, nechala domácímu hráči dostatek času si střelu připravit. Po rozehrání pak rozhodčí utkání ukončil. Výborný výkon staršího dorostu!

Jaroslav Matuška