1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 16. října 2010, FK Blansko - FC Kuřim

FK Blansko

6:0

FC Kuřim

Poločas: 3:0
Branky: Horáček 3, Zouhar, Šafařík, Buchta

Sestavy

94 Filip NĚMEC - 2 Ondra CUPÁK, 3 Aleš VÁGNER, 4 Milan BRICHTA (K), 5 Robin BUCHTA - 6 Radim ŠAFAŘÍK, 11 Marek TRÁVNÍČEK, 7 Dominik MICHALÍK, 8 Jan HORÁČEK - 9 Martin ŠEVČÍK, 10 Michal ZOUHAR
Náhradníci: 12 Jakub MANDA, 13 Radim BLÁHA, 14 Jakub MACHOREK, 15 Martin ŠEBELA, 16 Marek LEDVINA
Trenér: Petr STUPKA
Asistent: Michal KUGLER
Vedoucí mužstva: Jaroslav MATUŠKA

není

Opět v poněkud pozměněné sestavě nastoupil mladší dorost k domácímu utkání proti soupeři, který v minulém kole doma porazil Boskovice v poměru 8:1.

Mladší dorost odehrál další zápas, který měl jednoznačně ve své režii. Naše obrana tentokrát nechybovala, i když konečný výsledek s nulou byl nepochybně ovlivněn velmi rychlým vyloučením jednoho z hostujících hráčů. Přesto musím znovu opakovat konstatování z předchozích zápasů - kdybychom proměnili všechny šance, musel by být výsledek dvouciferný.

Do vedení jsme šli tentokrát dokonce už v 5. min., kdy Honza HORÁČEK vybojoval roh, který následně sám zahrával, poslal míč na hlavu Dominika Michalíka, jehož střelu hlavou sice obránci dokázali z brankové čáry vykopnout, jenže jen na kopačky Michala ZOUHARA, který pohotovou tvrdou střelou otevřel skóre - 1:0. Další roh zahrával Honza Horáček v 15. min., míč z hlavy Marka Trávníčka směřující do sítě, vyrazil na brankové čáře stojící hráč rukou, byl vyloučen a z nařízeného pokutového kopu zvýšil náš tradiční exekutor Honza HORÁČEK - 2:0. Ve 21. min. byl v pokutovém území faulován Martin Ševčík a Honza HORÁČEK s jistotou proměnil i druhou penaltu - 3:0. Tímto skóre skončil poločas.

Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změn v sestavě a už ve 43. min. to byl, kdo jiný než hráč zápasu, Honza Horáček, který po parádním přistrčení míče od Martina Ševčíka pronikl až témeř k brankové čáře odkud hledal nabíhající spoluhráče a našel na zadní tyči Radima ŠAFAŘÍKA - 4:0. Radima Šafaříka ve 45. min. vystřídal Jakub Manda, v 52. min. Michala Zouhara vystřídal Jakub Machorek. Došlo tak k výměně některých postů, do útoku se vysunul Milan Brichta a byl to právě on, kdo v 55. min. parádně do uličky nabídl šanci skórovat Robinu BUCHTOVI - 5:0. Hned po této brance Robina Buchtu vystřídal Marek Ledvina a v 70. min. Marka Trávníčka vystřídal Radim Bláha. Brankový účet zápasu pak v 73. min. nemohl uzavřít nikdo jiný, než technickou střelou do "šibenice" Honza HORÁČEK - 6:0.

Vzhledem k tomu, že soupeř hrál od 15. min. v deseti, nelze toto vysoké vítězství nijak přeceňovat a pokud budeme chtít v příštím kole přivést tři body z Břeclavi, a to chceme, musíme zase předvádět od prvních minut soustředěný, disciplinovaný a fotbalový výkon.

A protože doposud vedoucí Znojmo dnes doma pouze remizovalo, posunuli jsme se na první místo s jednobodovým náskokem právě na Znojmo.