1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

17. kolo , 16. dubna 2011, FC Moravský Krumlov - FK Blansko

FC Moravský Krumlov

3:1

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branka: Šudent

V Krumlově nás čekalo mužstvo z druhého místa, které je složené z urostlého nejstaršího ročníku. Naší snahou bylo odvést nějaký bodík, což určitě bylo reálné.

V prvním poločase naznačoval soupeř, kdo chce být nebezpečnější v koncovce. Bohužel ta naše teď není zrovna dobrá. Krumlov se snažil využít svých šikovných rychlých krajů a následně do našeho vápna létaly centry, ale bez brankového efektu.

Musím pochválit obrannou činnost týmu v prvním poločase se snahou postupného útoku. Dokázali jsme zabojovat a soupeř častokrát kazil. Když šly centry za obranu, řešil s přehledem vše brankář Michal Šmerda, který několikrát pomohl svými zákroky.

V poločase jsem nabádal k trpělivosti a vyvarování se předchozích chyb. Někteří hráči plnili vše na 100%, bohužel moje obava z chyb se naplnila. Vyzrálost některých hráčů není pro takové zápasy dostačující.

Dvě první branky nemusely padnout, ba naopak jsme mohli vstřelit. Patnáct minut před koncem jsme dali kontaktní branku, ale následně nás do kolen poslal verdikt rozhodčího, který nechal po evidentním faulu na Filipa Blažka pokračovat ve hře a z této akce padla branka třetí.

Naše snaha byla už zbytečná a jak se říká "pozdě bycha honit", nebo také "i z mála může být moc". Ale to záleží především na hráčích samotných. Já jsem spokojen s projevem v prvním poločase, ale i v něm někteří hráči neodvedli týmový výkon. Jsem zvědav, zda budou do budoucna náhradou za Skoupého, O. Zmeka a Součka.