1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

9. kolo , 9. října 2011, FC Boskovice B - FK Blansko B

FC Boskovice B

1:4

FK Blansko B

Poločas: 0:3
Branky: Blatný, Nečas, Pokorný, Majer
ČK: Jordánek (Boskovice)

V rámci 9. kola OP zajíždělo Blansko B na horkou půdu do Boskovic. Náš tým chtěl potvrdit dobrou formu z předchozích utkání a prodloužit sérii vítězství. Blanenský lodivod se musel obejít bez služeb několika hráčů: Hanskut (po operaci kolene), J. Cupal (nemoc), Švancara (nemoc). Lehkou náplastí nad marodkou byl návrat uzdraveného Reka s Majerem. Mírnou výhodou pro domácí mohl být umělý povrch, na kterém hrají všechna své domácí utkání a je jim rozhodně bližší, než našim hráčům.

Prvních deset minut měli více ze hry domácí hráči, kdy si vypracovali tlak a také několik standardních situací. Naštěstí se k výraznějšímu ohrožení Suchého branky nedostali. Zhruba po čtvrthodině hry se hosté z Blanska rozkoukali a dostali do tempa. Díky dobré kombinační a nátlakové hře si získali územní převahu, ze které vyplynula branka ze 35. minuty. Dobrou střeleckou formu potvrdil Blatný, kdy po přihrávce Matušky otevřel skóre utkání - 0:1.

Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Zmatku v domácí obraně využil kapitán Nečas, se štěstím propasíroval míč mezi nohama brankáře a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

Ve 42. minutě museli domácí pořadatelé měnit stav na informační tabuli potřetí. Pokorný si nedělal servítky se zpracováním a napálil míč z 20 metrů nechytatelně za záda bezmocného strážce domácí svatyně - 0:3 Těsně před koncem první půle natáhl ke střele také Sedláček, ale ta skončila, bohužel, jen na spojnici.

Do druhého poločasu chtělo naše mužstvo pokračovat ve stejném výkonu jako doposud. V 55. minutě fauloval nepochopitelně domácí hráč Nečase, který inkasoval prošlápnutí zezadu. Rozhodčí neměl jinou možnost, než ohodnotit tento zákrok červenou kartou.

Boskovičtí se ale nevzdávali a chtěli s průběhem utkání, i když bez vyloučeného spoluhráče, něco udělat. I díky naší nedůslednosti se dostávali do hry, ale nic převratného nevyprodukovali. Impulsem pro boskovické byla vlastní branka Juránka, který si po standardní situaci míč nešťastně tečoval do vlastní branky - 1:3.

Mohlo přijít i snížení na rozdíl jediné branky, ale domácí naložili trestuhodně s nepřímým kopem, z úrovně penalty mířili vysoko nad.

Tečku za tímto utkání udělal v 82. minutě střídající Majer, který nepohrdl výbornou nahrávkou od Matušky, a před prázdnou brankou se nemýlil - 1:4.