1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

7. kolo , 17. září 2011, FC Veselí nad Moravou - FK Blansko

FC Veselí nad Moravou

0:4

FK Blansko

Poločas: 0:1
Branky: Zouhar, Vymazal, Blažek st., Michalík

Na soupeře jsme vletěli od začátku hned z výkopu se prodral do vápna Šafařík, místo zakončení volil přihrávku. Ve 2. min. zahrával rohový kop Zouhar na bližší tyč a brankář si míč srazil do branky - 0:1.

4. min. - průnik po levé straně Graciase a krásná přihrávka před bránu na osamoceného Šafaříka ten bohužel přestřelil. Nadále jsme měli mírnou převahu, kterou jsme zúročili v sérii rohových kopů.

Po jednom závaru ve vápně se dostával do zakončení Pernica, do střely mu soupeř vložil nohu a po kontaktu byli oba hráči zraněni a museli střídat.

Ve 25. min. se tak do hry dostal David Vymazal. Poté jsme hrozili rychlými protiútoky, ale do konce poločasu jsme již skóre nenavýšili a tak jsme se stále museli strachovat o výsledek.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou o navýšení skóre. To se podařilo v 50. min. zásluhou Davida Vymazala který proměnil další z rohů důraznou střelou - 0:2.

Další branku zařídil krásnou střelou do šibenice v 60. min. Ondra Blažek st. - 0:3.

Náš tlak rostl a soupeř hrozil jen nakopávanými míči, se kterými si naše obrana poradila častým vystavováním soupeře do ofsajdů.

Pěkné akce ke konci utkání dovedl do konečného skóre technickou střelou k tyči Dominik Michalík, to vše v 70. min. - 0:4.