1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Zlínsko

Blansko

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Zlínsko

Blansko

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

14. kolo , 14. dubna 2012, FC Boskovice - Letovice - FK Blansko

FC Boskovice - Letovice

1:2

FK Blansko

Poločas: 1:1 Branky: Keprt 2

Oproti utkání s prvními Bohunicemi, které bylo bojovné, se s posledními nám Boskovicemi v okresním derby herně nedařilo. Některým hráčům, kteří byli v předchozím dnu na školním turnaji v Jedovnicích, chyběla jiskra.

Hned v úvodu jsme mohli vést 3:0, ale Loula, D. Zmeko ani Študent svoje velké šance neproměnili. První branku tak vstřelil až Radek Keprt, po zpětné přihrávce Dominika Zmeka, kdy poslal míč nekompromisně do pravé šibenice.

Potom byla hra z naší strany plná nepřesných přihrávek a centrů. Boskovičtí po naší hrubce na půlce dokázaly vyřešit přečíslení a srovnaly skóre. V poločase si hráči uvědomili, o co se hraje, a snažili se přidat.

Hra nebyla příliš pohledná, díky pohotovosti Radka Keprta v pokutovém území soupeře se mu podařilo vstřelit druhou branku a opět nás dostat do vedení, které nakonec vydrželo až do konce.

Musím smeknout před Boskovicemi, které předvedly větší snahu v utkání proloženou bojovností mladíčků. V zápase se mi líbil výkon střelce dvou branek Radka Keprta a Libora Vintra, kteří byli velmi aktivní!

Získané tři body jsou velice důležité, neboť nás drží v popředí tabulky před zápasem jara na Svratce Brno. Našim přáním je pokusit se na Svratce o co nejlepší úspěch, a já svěřencům věřím!