1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

2. kolo , 29. srpna 2009, FC Hustopeče - FK Blansko

FC Hustopeče

1:2

FK Blansko

Poločas: 1:2
Branky: 8. Kratochvíl, 18. Gracias

Sestavy

není

Šmerda - Šebela, Manda, Blažek, Blažek - Šafařík, Zouhar, Brichta, Foler - Kratochvíl, Gracias (55. Dvořáček) Náhradníci: Husenko, Vyklický, Pokorný, Dvořáček Trenér: Petr Stupka

Za deštivého sobotního dopoledne se vydali starší žáci k druhému mistrovskému utkání k dalšímu nováčkovi v krajské soutěži na hřiště Hustopečí.

Začátek se nám vydařil. Za neustálého deště jsme se dostali do vedení již v 8. min. po trestném kopu Jirky Kratochvíla, záhy jsme šli do dvoubrankového vedení zásluhou samostatného průniku Tomáše Graciase, to probíhala 18. minuta. Bohužel ve 20. min. jsme vyrobili penaltu, soupeř se jejím proměněním zároveň dostal do hry. Poté se hra vyrovnala, naši mírnou převahu narušoval soupeř nebezpečnými a rychlými protiútoky, ze kterých dvakrát ohrozil naši branku.

V poločase jsme naše hráče nabádali ke zvýšení bojovnosti. Naši územní převahu nabourával především soupeřův hráč, který zaměstnával pozornost našich obránců i brankáře. Druhý poločas probíhal více v bojovném než fotbalovém duchu s šancemi na obouch stranách, ale štěstí bylo tentokrát na naší straně a snad jsme si za bojovnost body zasloužili.

Ve čtvrtek nás v Blansku na Mlýnské čeká silný soupeř - Svratka Brno a v sobotu už konečně doma další nováček z Lanžhotu.