1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

13. kolo , 3. září 2009, FK Blansko - FC Svratka Brno

FK Blansko

2:0

FC Svratka Brno

Poločas: 2:0
Branky: Kratochvíl 2

Sestavy

Michal ŠMERDA - Martin ŠEBELA, Ondřej BLAŽEK (96), Jakub MANDA (C), Ondřej BLAŽEK (95) - Radim ŠAFAŘÍK, Michal ZOUHAR, Milan BRICHTA, Marek LEDVINA - Jiří KRATOCHVÍL, Tomáš GRACIAS Náhradníci: Filip POKORNÝ, Artem HUSENKO, Jakub DVOŘÁČEK a Dominik MICHALÍK Trenér: Petr Stupka

není

Vcelku vyrované utkání, ve kterém jsme přece jen byli o něco málo lepším týmem, ale nedokázali jsme si vytvořit žádnou trvalejší převahu, připravit brankovou příležitost, nedařily se přihrávky a vázla kombinace. Ale ani soupeř neprodukoval pohledný fotbal, takže oboustranně se na hřišti odehrávala místo fotbalu kopaná. V ní jsme přece jen byli o něco lepší a když se ve 14. minutě po akci po pravé straně ve dvojici Tomáš Gracias a přihrávající Radim ŠAFAŘÍK prosadil z bezprostřední blízkosti Jirka KRATOCHVÍL - vedli jsme 1:0. Ve 26. min. to mohlo být o gól lepší, když po našem rohovém kopu se k odraženému míči dostal Jakub MANDA a střelou z dobrých 25 metrů orazítkoval břevno branky hostí. Obraz hry se nezměnil ani ve druhé půli, naštěstí už ve 40.min. se opět po akci Tomáše GRACIASE a následném centru Radima ŠAFAŘÍKA dostal k hlavičce Jirka KRATOCHVÍL - a vedli jsme 2:0.

Za tohoto stavu postupně přišli do hry ve 45. min. místo Radima Šadaříka Jakub DVOŘÁČEK, v 50. min. místo Marka Ledviny Dominik MICHALÍK a v 68. min. místo Tomáše Graciase Artem HUSENKO. Výborné tři body za domácí výhru, ale současně opakované potvrzení že je nutno aby na každém tréninku všichni hráči makali naplno, protože je toho stále mnoho, co je třeba zlepšovat.

Žádný trénink ale neproběhl do následujícího utkání, protože už za 40 hodin v sobotu dopoledne, tentokrát už opravdu na domácím hřišti, jsme přivítali žáky Sokola Lanžhot. Takže pátek měli hráči na to, aby si alespoň trochu odpočali.