1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

11. kolo , 20. října 2012, AFC Humpolec - FK Blansko

AFC Humpolec

3:2

FK Blansko

Poločas: 0:0
Branky: Ševčík, Trávníček

Se silným soupeřem z Humpolce jsme bojovali statečně. Od začátku bylo vidět, že nás domácí přehrávají v důrazu a rychlostí přechodu do útoku. I jejich výšková převaha byla znát.

První poločas jsme zvládli bez ztráty kytičky, i když již v 7. min. musel předvést svoje umění brankář Němec a domácím zneškodnil penaltu. Jinak jsme se bránili dobře, jen nám dělaly velký problém standardní situace.

Do druhého poločasu jsme vstoupili impozantně, Ševčík nejprve spálil dobrou příležitost již ve 47. min., ale už ve 49. min. svoji příležitost proměnil.

Bohužel už v 60. min. jsme doplatili na slabinu v bránění standardních situací a nechali dotlačit domácí míč do branky. Ještě jednou jsme se prosadili a to po závaru ve vápně domácích, kde se nejlépe zorientoval Trávníček a prostřelil domácí obranu, 70. min. - 1:2.

Jenže záhy nato si vybral slabší chvilku náš brankář Filip Němec, který podcenil dalekonosný nákop domácích a osamocený hráč to dokonale potrestal, 75. min. - 2:2.

Poté se domácí vrhli do útoku, z čehož pramenilo velké množství faulů z naší strany a následné trestné kopy byly čím dál nebezpečnější, až jsme podlehli a v 83.min. se domácí zaslouženě ujali poprvé v zápase vedení - 3:2.

Ještě jsme se pokusili něco s výsledkem udělat a vysunuli stopera Daňka do útoku, bohužel dobře hrajícího stopera Brichtu trochu tvrdým zákrokem domácí útočník poslal s poraněním kotníku do kabin. Po vynuceném vystřídání jsme už nenašli sílu zápas vyrovnat.

I tak musím naše hráče pochválit za bojovnost po celé utkání.