1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

8. kolo , 13. října 2012, TJ Tatran Bohunice - FK Blansko

TJ Tatran Bohunice

3:0

FK Blansko

Poločas: 0:0

Druhou porážkou v podzimní části jsme se museli smířit na půdě Bohunic. Tentokrát byla alespoň obsazená lavička. Chyběli pouze Šmerda a Rumler.

V prvním poločase se kromě jedné vyložené šance po centru z boku na osamělého hráče na penaltě a následnou střelou nad branku nic vážného nestalo. Blansko statečně vzdorovalo v nerovnocenných soubojích s růstově vyspělejšími protihráči i díky dobře hrající obraně, pod vedením kapitána Študenta.

Někteří hráči sahali na dno sil už v první půlce a v útoku střelec Zmeko nedostal mezi obránci šanci se prosadit.

V poločase jsme burcovali hráče, aby hráli jako do půle s tím, že bychom se pokusili před koncem vrhnout vše do útoku a urvat tři body.

Snad by to i vyšlo, ale 15 min před koncem jsme neuklidili odkopem míč z velkého vápna, ten se dostal k soupeři, který toho hned využil - 1:0.

To ale nebylo vše. Za necelých pět minut, po zbytečném faulu před našim velkým vápnem, vystřelil přímý kop hráč Bohunic pod břevno nad rukavice Holíka - 2:0.

Nezbylo než vsadit vše na útok. Do šance se dostal D. Zmeko, který však trefil přímo do rukou brankáře. Třetí branku jsme obdrželi po rohovém kopu v závěru, kdy naši obránci společně s gólmanem honili míč v malém vápně jako káču, na což se nemohl dívat útočník soupeře - 3:0.

Bojovnost nemohu týmu upřít, však jsme také dostali pěkně nakopáno. O lepší výsledek nás připravili individuální chyby.

V sobotu nás čeká doma další tvrdý oříšek v podobě lídra tabulky Svratky Brno. Bude to těžký boj!