1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
Vlašim - Těžký zápas sehráli v rámci šestého kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY fotbalisté Blanska. Vlašim si v první půli vypracovala vedení 1:0, které ve druhé části utkání navýšila. Fotbalisté Blanska se však semkli a díky dvěma brankám v závěrečných dvaceti minutách se dočkali srovnání a do Blanska vezou bod za remízu.

6. kolo , 4. října 2020, FC Sellier & Bellot Vlašim - FK Blansko

FC Sellier & Bellot Vlašim

2:2

1:0

FK Blansko

Branky a nahrávky: 20. Vrána, 65. Červenka – 70. J. Šašinka, 79. Žák.
Rozhodčí: Raplík – Pečenka, Vejtasa.
Žluté karty: 41. V. Svoboda (VLA), 70. Šmejkal (VLA) – 90+2. Lahodný (BLA).
Diváci: 385.

Sestavy

Řehák – Broukal, J. Štochl (C), V. Svoboda, Daniel Kozel (52. Zinhasović) – Ruml, Průcha, Blecha, P. Breda – Červenka, Vrána (80. Firbacher).

Halouska – Ilko (73. Martin Holek), Štrbák (C), R. Buchta, Klusák – Lahodný – Bartolomeu (60. J. Šašinka), Vasiljev, Harba, Kania (88. Helebrand) – Žák.

Úvod utkání přinesl poměrně neučesanou a opatrnou hrou. Blansko si bylo vědomo složitosti duelu a nikam se přehnaně nehnalo. A toho se Vlašim snažila využít. Po čtvrthodině hry se k zakončení po centru dostal Štochl, ale nedokázal trefit branku. Mrzet jej to nemuselo, neboť se k zakončení z dvaceti metrů dostal Michal Vrána a přesně mířenou ranou otevřel skóre zápasu. Blansko se dostalo do šance až v závěru poločasu, nejprve hlavou minul branku Lahodný, následně se k zakončení protlačil Kania, ale brankáře Řeháka překonat nezvládl.

Druhá půle vyšla, zejména její začátek, lépe domácím, kteří tvořili práci pro Halousku, ale překonat jej nedokázali. Pravděpodobně nejblíže byl gólu Svoboda, ale jeho střela skončila v náručí Halousky. Změna skóre přišla až v 63. minutě, kdy se po přihrávce Vávry dostal k zakončení Marek Červenka a Halouska byl bez šance - 2:0.

Inkasovaný gól nakopl blanenské fotbalisty ke zlepšení výkonu a po pěti minutách se dočkali. Ilko dokázal z pravé strany odcentrovat před branku, kde stál Jakub Šašinka, který zaznamenal první branku v dresu Jihomoravanů.O deset minut později se po chybě v rozehrávce Vlašimi dostal k míči Filip Žák a přesnou ranou mimo dosah Řeháka srovnal stav duelu. Blansko tak z Vlašimi veze bod za cennou remízu 2:2.