1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Znojmo

Blansko

28.04.2024 | 15:00

Rozpis zápasů
Vedení blanenského fotbalu rozhodlo o odvolání trenéra Oldřicha Machaly. Áčko Blanska pod vedením zkušeného lodivoda získalo pouze devět bodů za dvě výhry a tři remízy. Informace o jeho nástupci zveřejni klub v nejbližší možné době.

„K odvolání trenéra Machaly jsme se rozhodli po dlouhém uvažování,“ komentuje odvolání předchozího trenéra předseda klubu Zdeněk Veselý. „Důvodem bylo, že naše podzimní výsledky neodpovídaly tomu, kde by se měl náš tým, podle našeho názoru, nacházet,“ pokračoval Veselý. Kouč Machala zanechal v Blansku výraznou stopu. Během více než půlročního angažmá dokázal tým připravit pro druholigové boje, ve kterých Blansko zpočátku působilo dost suveréně, po přerušení však již ztracenou formu hledalo marně. „Trenéru Machalovi děkujeme za odvedenou práci a přejeme hodně štěstí v dalším angažmá,“ dodal Veselý. Machala se tak loučí s Blanskem s bilancí devíti ligových zápasů, dvou výher a tří remíz. V poháru dokázalo Blansko porazit Frýdek-Místek a nestačilo až na pražskou Spartu.