1. FC Slovácko BFC Hlučín1.SC Znojmo FKFK TřinecFK Frýdek-MístekFK BlanskoFC Slovan RosiceČSK Uherský BrodFC Zlín BFK HodonínTJ Tatran BohuniceFC Baník Ostrava BSK UničovSK HraniceMFK Karviná BTJ Start Brno1. BFK Frýdlant nad OstravicíFC Zlínsko

Blansko

Hranice

2:1

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů

vs

Blansko

Hranice

2

1

vs

Zlínsko

Blansko

19.04.2024 | 17:00

Rozpis zápasů
B l a n s k o – Důležité tři body si Blanenští dokázali připsat proti Varnsdorfu. O té rozhodli domácí ze dvou přímých kopů ve druhé půli. Výsledek 2:0 po utkání hodnotil kouč Blanska Martin Pulpit.

„Vítězství Blanska v dnešním zápase bylo více zasloužené než v utkání s Třincem. Krom nastřelené tyčky a pár menších závarů v závěru utkání jsme soupeře do žádné větší šance nepustili. Naopak jsme dokázali ze dvou standartek rozhodnout,“ hodnotil Martin Pulpit utkání s Varnsdorfem.

Tomu v utkání chyběl jeden z tahounů - Lukáš Lahodný, který v reprezentační pauze čelil zdravotním problémům. „Lukáš nám chyběl, ale s tím se musíme v dnešní době vyrovnat. K dispozici však bude na příští utkání proti Žižkovu. Jsem ale rád, že hráči kteří nastoupili, dokázali důvěru splatit a utkání dovést ke třem bodům, které byly z utkání s Varnsdorfem tím nejdůležitějším,“ pokračoval Pulpit.

Příjemným překvapením pro celý trenérský štáb byl výkon Martina Vlachovského, který se objevil poprvé v základu a přesnou ranou z přímého kopu rozhodl o třech bodech pro Blansko. „Martin si řekl o základ v přípravě se Zlínem, kde mužstvo Blanska podalo nadprůměrný výkon. Ten se samozřejmě odvíjel od kvalitního trávníku na Vršavě,“ vrátil se kouč domácích k přípravnému utkání se Zlínem, kterým si Blansko zpestřilo 21 dní dlouhou pauzu.


Bohužel na zápas s Varnsdorfem nebyl trávník opět připraven tak, jak by měl na druhou ligu vypadat. Museli jsme tomu přizpůsobit i styl naší hry, který nebyl atraktivní, ale účel světí prostředky a nám to přineslo tři body,“ pustil se blanenský lodivod do kritiky kvality domácího trávníku, který komplikoval hru oběma týmům.

„Žádná spokojenost nepanuje, musíme jít dál, být pokorní, tvrdě trénovat a přivézt nějaké body z utkání na Žižkově,“ uzavřel Pulpit hodnocení duelu s Varnsdorfem.